Oradea – str Leonardo da vinci – parcarea interzisa

DIN PACATE pentru locatarii de pe partea dreapta a strazii (daca vii de la Baru` Salca) s-a pus interdictie de parcare pe toata partea stanga a strazii. MOMENTAN, stiu ca e doar partea asta a strazii … nu m-am dus mai sus pe strada sa vad daca la fel e si la dansii.

E trist fiindca nu prea vom avea unde parca. ACUM incep certurile cu vecinii care “au locurile lor” neplatite la marginea blocului, locuri care si le-au insusit fiindca au adus pietris … mentalitate de roman.

Am discutat cu doamna de la ASOCIATIE si am zis ca vreau sa imi cumpar LOC DE PARCARE in parcarea mare care tocmai s-a amenajat in zona. Mentiunea e ca pana la parcare am de ocolit 2 blocuri si nici nu-mi vad masina ca deh …. e facuta dupa blocurile din partea stanga a strazii, eu locuind la blocul situat pe partea dreapta.

Cu asta m-am “trezit” eu la 1m de masina ieri, 09.01.2013 …

Oradea noastra incepe sa bage mana tot mai mult in buzunaru nostru … macar sa si faca ceva util cu ei. Pana acum au fost facute lucruri sesizabile si ma bucur. NU AM NIMIC DE OBIECTAT cu privire la achizitionarea unui loc de parcare … am inteles ca e 100RON/AN; sper sa si intru in posesia lui ca CICA cererea e mare dar oamenii se plang ca n-au bani :)

Facebook comments:

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.