PA 17 ani de scoala // adio invatamant romanesc

Mai, chiar ma gandeam ce am uitat cand am anuntat ca am terminat-o cu studiile. Am uitat pozele pe care le-am pus de-a lungul timpului deoparte expre pentru momentul cand inchei capitolul asta din viata.

Buuuuun, precum bine se stie in ROmania faci o facultate

 • sa fie facuta
 • sa ai cu ce te lauda
 • sa iti multumesti parintii
 • sa traiesti cu impresia ca undeva, candva, cineva va lua in considerare diplomele tale

Un student pe aici e numit in Nspe mii de feluri, oricum i-ai zice nu`ti poti lua zambetu de pe buze. Toate reflecta realitatea cruda. Un student fara restante, nu e student. Un student fara o prostie facuta intr-o excursie, aplicatie nu e student. Un student fara datorii …. NU exista :-). Un student care sa-ti imprumute ceva si sa iti si dea inapoi …. VEZI SA NU :-) -toate astea se fac la timpul lor, daca nu le-ai facut … tu ai pierdut! // Oricum, din punctul meu de vedere anii de studentie sunt cei mai frumosi ani din viata, la liceu nu m-am simtit atat de bine ca aici.

Sa reluam ideea de la inceput si anume cea cu pozele. Buuun, am initiat procedurile de pornire a ironicului si sarcasticului mort !

Profii ne vad asa:

noi, proaspetii absolventi ne place sa credem ca suntem:

pe de alta parte mie imi pare ca suntem ceva de genul:

Da … pana nu demult eram lumanarea, dar acum sincer cred ca sunt mai degraba asta:

Nu se stie niciodata ce/cum/cat/cand o sa imi foloseasca studiile astea, asa ca le-am facut acum, cand trebuia. Daca nu faci un lucru la timpul lui tot zici “lasa ca il fac maine” si acel maine tot se amana. De aia vedem persoane de 25 – 30 de ani la bac [daca nu mai bine] :-)

Facebook comments:

7 Responses

 1. musLi says:

  Felicitari, joi am avut si eu dizertatia (9.25 “doar”).Eu am 19 ani de scoala :P

 2. musLi says:

  Dc 19? 12 (gimnaziu +liceu), 5 (facultate de inginerie), 2 (masterat tip Bologna, asta desi nu era obligatoriu doar i.c.i.c vroiam si doctorat, dar am considerat ca nu strica :P )

 3. Mortu says:

  am inteles:D
  lucrezi pe domeniu tau ?:D

 4. musLi says:

  Da.Sunt inginer de mediu la o intreprindere care se ocupa cu distributia apei potabile la consumatori casnici si industriali, colectarea si epurarea apelor uzate menajere industriale(vitalmm.ro…nu fac reclama).Am inceput din timpul facultatii ca necalificat si dupa finalizarea studiilor pe postul de inginer.Acu astept sa vad daca mai primesc ceva $$$ pentru licentiat :)))

 5. Mortu says:

  te-ai orientat bine man :D
  bafta !:D

 6. LeNoR says:

  Sa stii ca si mie mi-a placut mai mult perioada facultatii decat cea a liceului; probabil si datorita colectivului and so :)

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: