Parcare de profesionist

Oradea e prea mica pentru numarul mare de masini existente la ora actuala. Am mai zis-o si o zic in continuare. Nu ai ce cauta pe arterele principale intr 12 – 15 pentru ca mai repede ajungi pe jos la destinatie. Am iesit si eu la balcon sa mai vad care-i vremea pe afara si mi-a sarit in ochi o parcare facuta de un sofer profesionist pe trotuar. SI nu oricum … ci intr-o parte , ca sa se asigure ca pietonii vor ocolii bolidul, si ca vor intoarce capu dupa el , de intors am vazut ca or intors doi uameni, dar nu cred ca era de bine pentru ca erau umpic nervosi.

Apropo nu se primeste amenda pentru asa ceva :

 

Parcare

Facebook comments:

You may also like...

2 Responses

  1. sefu_bancii says:

    deci se primeste amenda ptr asa ceva ca daca nu ma-nsel blocheaza ceva intrare si-n al doilea rand incalca marcaju continuu (damn` ce-am tocit ptr permis )
    in fine plm la mine in fata blocului sunt vreo 5 masini care au peste 30 de ani si stau bine mersi pe loc si ocupa locuri de parcare :| nu au fost urnite de acolo de cativa ani si daca le zici la proprietari : bah mutati-va MAI IN FATA nu sa le duca de acolo iti raspund cu un ton de indignare : lasa ca sta bine acolo . Parca era o lege cu masinile vechi :-? dar nu mai tin minte

  2. harl3quin says:

    hahahha,asta nu e nimic

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: