Pareri dupa seara de vineri ~ Toamna Oradeana 2011

Trebuie sa recunosc ca seara a decurs fabulos insa doar dupa David Bryan. Nu o zic din rautate ci din urmatoarele considerente:

1. Sunetul a facut figuri cand a cantat tipul, microfonul era foarte incet si doar cand canta mai inalt auzeai ca bolborosea ceva.

2. A inceput sa picure putin la a 3-a piesa a lui si lumea a cam mers la tarabe sa bage la ghiozdan

Nu-i nimic ca dupa ce a terminat actul, au venit cei de la Proiectul Zburator care au animat atmosfera de numa-numa. Fly Project au fost fenomenali, urmati de Suie Paparude. Prestatiile celor 2 mi-au placut la nebunie. La Suie a fost o faza aiurea cand a zis ca “a venit iarna … cica” :-)

Afara era un cancer de frig dar pentru MULTI acest lucru nu conta, fiindca parcarea a fost arhi-plina pana la mese. Dupa 2-3 piese de-ale lui Suie eu m-am retras in masina ca nu mai puteam de frig. Norocu meu ca am parcat doar dincolo de cris si vedeam/auzeam perfect totul :)) Stiu de pe twitterul Toamnei Oradene ca Ioana Stef ingheta de numa in timp ce eu stateam la caldurica … grea e viata Ioana :)) Eu am fost spion de data asta, am stat frumos ca orice spectator … amestecat prin public :-)

Poze a facut oradeanul.com si puteti sa le urmariti prin click pe cea de mai jos

Sa nu uitati ca azi nebunia incepe tot de la ora 19 si vor urca pe rand pe scena: Meda Music, Garden Beat, Trupa Veche, VH2.

Facebook comments:

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.