Parintii si internetul

HOPA, am atins un subiect sensibil.

Desi sunt o gramada de parinti care au internet doar ca sa vorbeasca cu progeniturile plecate departe, sunt si o alta “gama” aka home-user.

Oamenii au ajuns la o varsta, se plictisesc de atata TV, de atata politica si probabil si-au dat seama ca e o pierdere de vreme daca stau in fata TV si il injura pe X Y ca nu-i convine situatia. S-au reprofilat pe INTERNET/CALCULATOR.

Lucrand in domeniu, am observat faptul ca oamenii incep sa se descurce chiar foarte bine cu PC-ul/INTERNETUL nemaifiind nevoie sa le zici ce e ala un “START” sau un “CONTROL PLANET” ca deja stiu sa intre acolo si sa schimbe una alta.

Ma bucur ca si ai mei parinti stiu deja sa porneasca/stinga/foloseasca un laptop.

  • Stau fain frumos si asculta muzica de pe youtube/trilulilu creandu-si playlist-uri
  • Cauta pe google ce ii intereseaza (medicamente, forumuri, lucruri ce se intampla in oras etc.)
  • Se uita la seriale pe net .. nu mai asteapta dupa TV + le place ideea ca vad inainte si fara reclame cand is momente cheie

Chiar au inceput sa se descurce singuri. Au apus vremurile “Bogdiiii hai sa imi arati cum se face x y z” .. acum ma cheama sa imi zica daca imi place piesa X sau Y care a gasit-o pe mama naibii stie pe unde :)))

MA BUCUR ENORM  ca a cam apus era asta:

Parintii si Pc-urile

parintii si internetul

 

Facebook comments:

1 Response

  1. Yamasha says:

    E normal, oamenii se obisnuiesc cu tehnologia. Sigur, nu vor tine pasul cu ea, dar macar avanseaza cate putin, mai ales daca ii inveti…

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: