Parintii si internetul

HOPA, am atins un subiect sensibil.

Desi sunt o gramada de parinti care au internet doar ca sa vorbeasca cu progeniturile plecate departe, sunt si o alta “gama” aka home-user.

Oamenii au ajuns la o varsta, se plictisesc de atata TV, de atata politica si probabil si-au dat seama ca e o pierdere de vreme daca stau in fata TV si il injura pe X Y ca nu-i convine situatia. S-au reprofilat pe INTERNET/CALCULATOR.

Lucrand in domeniu, am observat faptul ca oamenii incep sa se descurce chiar foarte bine cu PC-ul/INTERNETUL nemaifiind nevoie sa le zici ce e ala un “START” sau un “CONTROL PLANET” ca deja stiu sa intre acolo si sa schimbe una alta.

Ma bucur ca si ai mei parinti stiu deja sa porneasca/stinga/foloseasca un laptop.

  • Stau fain frumos si asculta muzica de pe youtube/trilulilu creandu-si playlist-uri
  • Cauta pe google ce ii intereseaza (medicamente, forumuri, lucruri ce se intampla in oras etc.)
  • Se uita la seriale pe net .. nu mai asteapta dupa TV + le place ideea ca vad inainte si fara reclame cand is momente cheie

Chiar au inceput sa se descurce singuri. Au apus vremurile “Bogdiiii hai sa imi arati cum se face x y z” .. acum ma cheama sa imi zica daca imi place piesa X sau Y care a gasit-o pe mama naibii stie pe unde :)))

MA BUCUR ENORM  ca a cam apus era asta:

Parintii si Pc-urile

parintii si internetul

 

Facebook comments:

You may also like...

1 Response

  1. Yamasha says:

    E normal, oamenii se obisnuiesc cu tehnologia. Sigur, nu vor tine pasul cu ea, dar macar avanseaza cate putin, mai ales daca ii inveti…

Comentezi !?