Partea a III-a SMS cu ING și DIGI

În prima parte am scos în evidență faptul că sunt unele probleme de primire a SMS-ului în rețeaua DIGI cu codul de siguranță primit de la ING ca să mă pot loga în HomeBank.

În partea a doua mi-am exprimat nemulțumirea fiindcă primeam SMS fără probleme cu soldul de pe cardul X și că sunt dator cu Y bani și că data scandetă este Z dar nu primeam sms de autentificare în HomeBank. Deși am încercat să rezolv ceva prin relații clienți rezultatul a fost 0 și le-am dat o bilă neagră. Am simțit o lipsă de rezolvare în favoarea clientului a unei situații care, din punctul meu de vedere, se putea soluționa foarte ușor: Să îmi permită să adaug MOBILUL ca un dispozitiv de încredere și atunci nu îmi mai cere și cod de siguranță; este suficient să introduc user/pass. Nu s-a putut asta fiindcă DOAR sistemul decide când un sistem poate fi considerat sigur. E o prostie dacă mă întrebi pe mine. Din cauza asta se pleacă ușor la altă bancă. Probabil nu au fost destul de multe cazuri ca să se implementeze o procedură la nivel de companie. La a doua bilă neagră îmi schimb banca.

Acum, sunt mulțumit că serviciul funcționează normal. Și asta e de 3-4 zile. Am zis să aștept și să mai probez înainte să fac articolul.

Vă rog să încercați și voi și să reveniți cu feedback.

Oare CHIAR s-a rezolvat pentru toată lumea?

Facebook comments:

1 Response

  1. Yamasha says:

    Confirm. Functioneaza si la mine.

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: