plictiseala de final de iunie

PC-ul merge greu ca naiba asa ca ce am facut ? -> Mi-am reinstalat sistemele de operare aka Windows 7 ultimate si ubuntu linux 11.04.

Asa cum deja stiti, Windowsul il folosesc mai mult cand vreau sa ma joc Counter Strike (singurul joc pe care il mai joc), dar mai nou nu prea am timp nici de ala.

Vineri sau Sambata imi dau disertatia si spun PA celor 17 ani petrecuti asimiland cunostinte aka termin cu studiile.

Mi-am instalat si decodor SD la mine in camera, cel HD e la taicameu. Mi l-am instalat doar pentru ca sunt ultimul la mine pe cablu si mai sunt inca 4 tv inaintea mea. Semnalul nu era tocmai clar pe unele posturi pe analog, de aia am decis sa-mi iau decodorul SD din dulap si sa-l montez. Oricum pe mine ma intereseaza posturile Discovery si Boomerang atat, deci e ok pentr mine :-) [trebuie sa zic: _|_ OTV, e printre primele posturi care le-am sters din lista de programe alaturi de b1, acasa si posturile unguresti care am vazut ca nu sunt deloc putine].

Tu ce faci cand te plicti` ?:))

Facebook comments:

5 Responses

 1. F4D says:

  Cvasi-offtopic: Nu stii cand mortii lor or sa mai aduca decodoare HD ca de 5 luni ma duc in fiecare saptamana sa intreb si de fiecare data aceasi muie imi iau.

  Nu stii vreun pont cum as putea intra in posesia unuia, gen date cand se primesc sau … orice altceva ?

  Thx

  • Mortu says:

   E suficient daca suni la relatii clienti, nu trebe sa tot mergi in pop. Acum de ex. e pe stoc decodor sd dar nu si hd. In Oradea vorbesc.

 2. F4D says:

  Despre Oradea vorbesc si eu. HD insa. Am spus ca nu sunt la relatii cu clientii pentru ca exista riscul considerabil sa ma enervez la fel cum m-am enervat de fiecare data cand am mers la puncte RDS si am intrebat si am fost amagit de fiecare data raspunzandu-mi-se cu un sictir aproape bugetaresc “n-avem, incearca luna viitoare” de parca cine stie ce as fi cerut.

  Daca n-as fi stiut alte persoane concrete care au primit mai “pe ochi frumosi” sau mai “prin spate” si pentru ele s-au gasit miraculos, chiar as fi inteles situatia pentru ca nu sunt o persoana absurda.

  Stiu deasemenea ca la visurat am citit pe blog si a patit exact acelasi lucru si a trebuit sa-si bage mai voalat pula-n ei pe blog si apoi instant miraculos in decurs de cateva zile l-au sunat sa-i dea decodor. Partea proasta pentru RDS e ca omul are coloana vertebrala si randurile lui au ramas vii in memoria internetului. http://bit.ly/j1kNPE

  E destul de trista situatia si atitudinea asta a firmei si daca la asta trebuie sa se ajunga pentru a putea beneficia de un serviciu, tu client de buna credinta care doresti sa le platesti bani lunar pentru aceasta facilitate, mai ales ca e vorba de un client vechi probabil in primii 100-200 ai lor in ceea ce priveste netul care le platea 9$ inca de pe cand tariful era 150 MB / luna … daca mai tii minte vremurile alea “romantice”, e cu atat mai deranjat.

  Inteleg ca nu sunt pe stoc, dar nu am inteles sub nici un fel refuzul categoric din momentul in care le-am spus ca doresc sa fiu trecut pe o lista sau sa-mi fie inregistrat numarul de telefon si indiferent ce numar ocup macar sa stiu cand imi vine randul. Mi s-a raspuns ca nu se fac cu liste de genul si insasi refuzul ideii de organizare a distributiei decodoarelor astora, refuz care sunt sigur ca nu-i venit din “capul” angajatei respective ci de sus, e practic confirmarea faptului ca ele se dau cum se dau.

  Mersi de precizari oricum.

 3. Mortu says:

  nu vreau sa vin cu munca pe blog, ce iti pot recomanda e doar sa incerci din nou. Daca ai pile foloseste-le :))

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: