Politie vs drumari vs locatari

Ieri, 26.03.2013 s-a intampat un lucru foarte urat aici la noi pe str. Leonardo da Vinci.

Strada e sparta in zona noastra fiindca se fac parcari (cum bine am spus la finele acestui post +jpg)

Pe partea cealalta, de ceva timp s-a pus PARCARE INTERZISA pe o lungime de ~5 blocuri. Desi am facut plangere la Primarie, raspunsul a fost nesatisfacator: “punem interzis de pe acuma ca atunci cand vine vreme buna sa spargem si sa largim strada”. Acum ca ne-a spart cealalta parte si dincolo e PARCARE INTERZISA … va intreb si eu stimati edili sau POLITISTI: UNDE MAMA DRACULUI SA MAI PARCAM?

Drumarii au fost de treaba si au zis ca putem parca dincolo unde e parcarea interzisa fiindca se observa ca pe cealalta parte nu poti parca din cauza lucrarilor. Zis si facut .. de ~5 zile oamenii parcheaza pe cealalta parte. Masinile de “ridicat” au trecut de cate ori pe aici dar nu s-au atins de masini ca au vazut lucrarile … asta pana ieri. Am inteles de la vecini si de la “ai mei” ca a venit un politist mai tanar + o masina de ridicat, au filmat 2 masini si au reusit sa o ridice pe una si sa o duca … unde o duc ei. Degeaba urlau vecinii de la geamuri pe ei ca il durea in pix. Proprietara masinii nr 2 care a fost filmata dar pe care n-a apucat s-o ia au coborat jos sa se discute cu respectivul la care arogant raspunde: Sa parcam in spatele blocului (la noi nu ai cum intra in spate ca e trotuar mic si … vine urmatoru bloc. Dupa ce i s-a zis lucru asta …. a zis ca … EL SE IA DUPA SEMNnu`l intereseaza ca-s lucrari. Faza tare e ca nici nu s-a prezentat … s-a urcat repede in masina si a plecat.

Cu o asa atitudine ….

Adica noi sa avem intelegere pentru situatie: toate ziua praf, galagie, sparturi etc. si cand vine vorba sa aiba si EI intelegere fata de noi ca efectiv NU AVEM UNDE PARCA … 0(zero barat).

Daca se va putea formula ceva oficial … o voi face. Voi vorbi si cu proprietarul masinii care a fost ridicata si vedem ce putem face.

Dintre multitudinea de masini parcate el s-a dus tinta la 2 … foarte “obiectiv” as zice.

ADICA … vi se pare normal?

—–

Tot ce am spus mai sus poate fi confirmat daca e nevoie de PERSOANA care a vorbit direct cu politistul si de mai multi vecini.

Facebook comments:

2 Responses

  1. Mortu says:

    ca o continuare, va face reclamatie unde trebuie proprietara masinii care a fost ridicata.

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: