Primaria Oradea – spaima garajelor

De ceva vreme deja Primaria Oradea face treaba in ceea ce priveste PARCARILE, in sensul ca darama garajele anumitor locatarilor facand astfel loc de parcare pt mai multe masini. Nu ca ar incapea cu mult mai mult, dar macar locul acela nu va fi folosit DOAR DE UN SINGUR LOCATAR , ci pe principiu “primul venit, primul stationat”. Astept si eu sa vad cand va scoate la “inchiriat” primaria locurile de parcare din fata blocurilor. Atunci va fi haos, pentru ca precum bine vedeti, Oradea este inecata de masini. Consider ca sunt foarte multe masini pentru un oras de dimensiunea Oradiei. Bine ca toti se plang ca sunt saraci dar 2 masini au in fata blocului :)

Mai jos aveti niste poze de pe str. Nufarului (langa Lotus Market, fata in fata cu biserica in contructie) unde, de cand ma stiu eu erau garaje acolo. Un prieten de-al meu a avut garaj acolo, l-a demontat si …. asteapta tuningarea locului de primarie. Pavel, condoleante !

Eu nu am avut un garaj niciodata, nu cred ca pot sa descriu in cuvinte sentimentele fostilor detinatori de garaje, dar ma bucur ca se degajeaza, pt ca vor fi mai multe locuri de persoane, sau cel putin locul va deservi la mai multi.

Facebook comments:

You may also like...

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.