programul Uniweb, Universitatea Oradea, aflarea notelor pe internet

Acum am citit pe bihoreanul ca studentii oradeni isi pot afla notele pe net. Programul se numeste Uniweb si pana in prezent de el se bucura secretariatul si biroul de taxe aka biroul unde stai la coada pana-ti vine rau ca tii lene sa mergi la banca sa faci transfer direct.

Adresa site-ului este : http://studinfo.uoradea.ro

Tot respectul pentru domnul Curila Sorin, responsabilul pentru acest program; am avut placerea de a face informatica cu dansul insa sunt profund dezamagit de faptul ca pagina poate fi accesata doar cu INTERNET EXPLORER. Cel mai prost dintre browsere si fix pe ala ma pune sa-l folosesc. Eu rulez linux … IE din parti si nu`mi instalez doar ca sa-mi vad notele ca oricum eu sunt pe duca , mai am cateva luni si imi dau disertatia -> fac cu mana institutiei unde am lasat milioane bune. De apreciat totusi pentru generatiile urmatoare, nu se vor mai stresa cu notele, asa cum ne-am stresat noi. Desi cadrelor didactice banuiesc ca li se parea normal ca studentul sa vina la facultate sa vada ce nota a luat la examen , eu (noi de fapt .. studentii) eram de alta parere. Pentru mine insemna motorina, insemna timp, inseamna bani in plus si de ce sa nu fi avut si atunci o pagina unde fain frumos prin 2 click-uri si 2 minute am rezolvat treaba.

Incapatanat din fire, am incercat cu Mozilla Firefox 4 si Google Chrome si cel putin aici nu-mi arata nici o informatie despre logare, ce trebuie de fapt sa fac. Rubrica Help nu e de fapt de help insa am descoperit ca trebuie sa pui si la USER si la PAROLA cnp-ul si te lasa sa intri. Mai departe nu am putut face nimic pentru ca pe orice dau nu mi se schimba pagina ca deh … nu folosesc internet explorer. De curiozitate, o sa intru si eu cu un Internet Explorer cand o sa dau pe la Milan la un rummy/poker/ One Piece :-)

sper sa va ajute cu ceva informatia cu user/pass ca o sa va prindeti capu bine ca de fapt nu stiti ce cum cat care unde :-)

Facebook comments:

4 Responses

 1. Andrei 2/3 says:

  cu ani in urma si eu le aflam pe net… pe mIRC mai precis, ca nu stiam de messenger.

 2. Mortu says:

  mIRC hahaha mi-ai trezit cateva amintiri placute :D

 3. wassupady says:

  Am incercat sa ma loghez de acasa, dar nu imi pot vedea nicicum situatia scoalara, insa de la faculta am putut vizualiza corect toate informatiile de care aveam nevoie (notele).

  Concluzia: inca mai au de lucrat la el.

  Ideea este geniala, merita apreciata.

 4. anonim says:

  Bine ar fi daca ar si-ar crea si conturi pentru plata examenelor sa trimitem bani direct de acasa sa nu mai cheltuim pe drumuri pana in Oradea :))

Comentezi !?