Pufuleți CHIO & Salsa Dip Hot

Navigând printre raioanele Carrefour Lotus am zis să încerc ceva nou, așa că mi-am luat: Pufuleti CHIO și Salsa Dip Hot (fără nici o legătură cu pufuleții).

Nua bun, hai să vorbim despre pufuleții CHIO. Văd ca scrie ca e NOU deci presupun ca e încercarea celor de la CHIO să atace piața de pufuleți. Îmi pare sincer rău ca nu am păstrat bonul, dar am impresia ca a costat între 3 și 4RON. Acum e promoție 1 + 1 GRATIS și primești o pungă de pufuleți cu cașcaval și una cu sare.

Le-am topit pe ambele deja si nu am o părere buna deloc. Pufuleții cu sare de la CHIO sunt cu mult sub punga de pufuleți normală pe care o cumperi undeva la 1RON, și punga cu cașcaval..ei bine, nu merită să dai peste 1,5RON. Decât să iau Pufuleți CHIO cu cașcaval, prefer să iau Lotto Clasic la 2RON că sunt mult mai buni.

Din punctul meu de vedere nu își justifică prețul deloc. CHIO sunt buni la CHIPS și recomand să rămână la CHIPS.

Pufuleti CHIO

Acum a venit rândul sosului “Salsa Dip Hot“, care e de asemenea o dezamăgire totală. Costă foarte mult: 12RON și nu m-a impresionat DELOC. Ar trebui să șteargă in secunda asta “hot” din denumire, fiindcă nu e deloc iute. Gustul nici nu seamănă de exemplu cu sosul pe care îl primești când comanzi de la cinema Tortillas sau cum naiba se zice. Prețul e prea mare pentru un borcanel atât de mic și care nici măcar nu e iute, așa cum scrie pe el.

Salsa Dip Hot

Facebook comments:

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.