Recomand Bitdefender Mobile Security & Antivirus

Haideți să discutăm puțin despre mania asta cu telefoanele mobile și cu tabletele. Evident, majoritatea utilizați aplicații moca. Dar aveți idee ce accesează acele aplicații? Aveți idee ce informații le dați cu voie/fără voie despre VOI, despre viața voastră când apăsați un simplu ACCEPT?

Ei bine, chiar dacă sunt o persoană destul de “vizibilă” prin online, țin la siguranța informației, la siguranța datelor personale.

Ce fac, ce am, cum fac mă privește doar pe mine, ci nu pe programatorii din spatele unor programe bine gândite ca mai apoi să vândă informația mai departe firmelor care au nevoie de așa ceva.

Din cauza asta vă recomand cu căldură aplicația Mobile Security & Antivirus (pentru utilizatorii Android). Ai gratis 14 zile ca mai apoi dacă vrei, poți să o cumperi cu 34.55 LEI/an din câte văd. Trebuie să ai minim android 2.0.1 și până acum are peste 1.000.000 de instalări.

Am dezinstalat o mulțime de aplicații din telefon. Le foloseam rar, recunosc, dar cu toate astea văd că aveau acces la prea multe (puteau da apeluri telefonice pe care EVIDENT că eu le plăteam; aveau acces la MESAJE; la LISTA DE CONTACTE; la INTERNET). Un exemplu clasic e Facebook. Vedeți la ce vă cere acces înainte să instalați aplicația :) Eu am dezinstalat-o, că și așa pot intra din browser direct dacă e cazul. Dar nu-s eu așa maniac cu el.

Dacă pentru voi siguranța și confidențialitatea nu înseamnă mare lucru, atunci instalați-vă o tonă de porcării pe telefon/tabletă și făceți-vă de cap.

Prezentare Bitdefender Mobile Security & Antivirus:

Facebook comments:

1 Response

  1. ZZZZZZZ says:

    Astia sunt prosti de la bitdefender.Le-am zis ca nu imi merge funtia anti-thieft adica comenzile prin SMS si au zis sa incerc maine.Ce mai raspuns.Deci trimit SMS de pe numarul din whitelist si nu reactioneaza telefonul.Telefon Nexus 5.

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: