Referendum pentru familie

Timpul are un impact diferit asupra fiecărei persoane și trebuie să acceptăm lucrul ăsta fie că vrem fie că nu, oricum nu avem ce face.

Declinul mental e inevitabil în cazul multora.

Acestea fiind spuse, în ochii mei o persoană care încearcă să impună unei alte persoane ORICE (adica ABSOLUT ORICE care să influențeze cât de puțin viața acelei persoane) este egal cu ZERO; o scursură a societății; un jeg; un nimic și așa va rămâne mereu.

Mi se rupe de referendumul lor la care nu mă voi prezenta. Banii alocați pentru el puteau fi utilizați pentru a salva vieți.

Din categoria “scoateți-vă capul din fund“:

  1. “Discuțiile despre referendumul pentru “familie” sunt mult mai multe decât cele despre corpuție. Dovadă că pe român îl deranjează mai mult o p*lă în cur decât o mână care fură din buzunar. Chiar și atunci când buzunarul e al lui și curul al altuia”. -trist dar adevărat (textul ăsta nu îmi aparține,l-am văzut pe Facebook și mi s-a părut tare. Total de acord cu el.)
  2. Nu aveți cum să îmi dovediți nici într-o viață de om că știți ce votați avâd în vedere întrebarea de pe buletinul de vot:

Referendum pentru familie

Nu mă interesează ce fac alții cu viața lor, nu au absolut niciun impact asupra vieții mele.

Sfatul meu e ca mereu să faceți ceea ce considerați că vă face fericiți.

Apropo, dacă sunteți atât de deștepți ce credeți că o să îi oprească să se căsătorească într-o altă țară unde căsătoria între persoane de același sex e legală și să vină să trăiască în România?

Din nou: referendumul ăsta e un nonsens și o risipă de bani; banii noștri.

Facebook comments:

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.