[remember] Egali din Nastere / Noapte buna Bucuresti

Cu siguranta vi-o picat fisa ca in titlu sunt 2 piese ceva mai vechi (dar nu asa vechi ); prima e cantata de Raku alaturi de Ombladon si a doua de Ombladon cu Guess Who cand era mai tanar. Doar acum, la revederea clipului mi-am dat seama ca DOOOH!!!! ala e Guess Who tata!

Acest articol l-am facut in principiu pentru stilul meu tampit de a gestiona piesele pe care nu  le mai ascult si le sterg din PC pentru ca sunt altele mai faine (pe moment). Dorul pentru piesele respective revine si cam uit de ele daca nu le am pe PC. De aceea cred ca voi face un folder separat unde voi baga piesele care stiu ca mi-au placut la momentul aparitiei lor pentru ca o sa-mi vina dorul, cum am spus si mai sus.

Ombladon mi-a placut din prima … Raku, si el iar de Guess Who sa nu mai spun. Ei canta genul de muzica preferat de mine si NU am cum sa spun ca nu`mi place artistul X, pot spune ca piesa Y nu e asa reusita. Imi place si Puya chiar daca el a devenit putin mai comercial decat restul … stilul si versurile sunt exact aceleasi, beat-ul e diferit.

Te invit sa urmaresti videoclipul de la Raku feat Ombladon – Egali din nastere:

httpv://www.youtube.com/watch?v=V_0sYffMxlM

Te invit sa urmaresti Ombladon feat Guess Who – Noapte buna Bucuresti DAR nu inainte sa o mentionez pe Andreea aka Bucuresti care e o furnica si jumatate, ei ii dedic piesa asta … DIRECT din Ardeal :-)

httpv://www.youtube.com/watch?v=DBTeCQsw4vA&feature=related

Ah, daca tot am pomenit de Egali din Nastere, mai jos puteti vedea ultima colaborare a celor 2 artisti, piesa se numeste Cautand si e pe un ritm de duMbstep :-) // Daca e sa faceti o paralela intre cele 2 pe care o alegeti si de ce ?

httpv://www.youtube.com/watch?v=vuME_aoCfWw&feature=player_embedded

Facebook comments:

2 Responses

  1. LoL3X says:

    Ce mai vremuri erau cand se difuzau pisele astea la teve. Parca nu erau asa de multe griji si le ascultai cu mare placere,acum cand le asculti te trezesti la realitate din cauza unui boc-de-****

    Si da,o aleg pe prima!

  2. Andreea says:

    Intotdeauna din Ardeal vin ganduri frumoase. You made my day! Bogdan,Furnicuta iti multumeste !

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: