[remember] Pagerul

Si dintre toate, eu am detinut unul singur la viata mea: Pagerul Coca Cola. Moama, stiu ca intr-un timp era o “febra” cu ele, toata lumea vroia sa le aibe. Sincer, eu nu prea stiam ce sa fac cu el, mai mult tin minte ca il foloseam pentru ceas si alarma. Sa nu va zic cat de mandru eram ca tinea bateria si destul de mult, si seara tot aprindeam lumina (trebuia sa tii apasat pe cele doua butoane din extreme deodata … daca imi aduc eu bine aminte). Modestia nu-si avea loc atunci, cand mergeam jos la joaca il purtam mandru la pantaloni cu cordonu ala prins debuzunar sa nu-l pierd cumva :D Voi ati avut Pager Coca-Cola sau .. pager la modul general vorbind ?

Facebook comments:

You may also like...

9 Responses

 1. Andrei 2/3 says:

  Am avut. Doua. Alarme f bune. Le-am reactivat dupa vreo 8 ani … sunau aiurea, litere chinezesti pe ecran, si intr-un final deces.

 2. RandomHero says:

  De pagerele Coca-Cola nu-mi aduc aminte prea bine, dar stiu sigur ca n-am avut asa ceva. Un singur pager am avut, de jucarie. L-am avut la un set cu un telefon tot de jucarie si tin minte ca l-am pierdut si ca l-am cautat in parcul in care l-am pierdut, dar tocmai ce facuse o tanti curatenie pe strada respectiva.

 3. Mortu says:

  eu am mai avut inca unu ceva noname … nu mai tin minte da ala s-a stricat repede :D

  Coca-Cola a rezistat da am uitat ce am facut cu el.

 4. Marius Bulzan says:

  eu il mai am inca :)) Un singur mesaj am primit pe el: “Hai acasa ca-i gata mancarea” :)

  … dup-aia nu l-am mai folosit pentru ca toti copii de 7 ani aveau.

 5. Mortu says:

  @Marius Bulzan, ce vrei pe el hehe :D

 6. Cos says:

  Se pare că eu am avut o copilărie tristă. N-am avut pager?:(

 7. Moga Florin says:

  Şi eu am avut pager coca-cola :) La fel, şi eu îl foloseam pentru lumina şi că eram şmecher =)) Ştiu că am încercat să trimit un mesaj pe el, o singura dată, dar a mers :D

 8. Marius says:

  Ca sa castigi pagerul Coca-Cola trebuia sa trimiti nu stiu cate etichete Coca-Cola. Eram mic, am mers dus-intors toata plaja Mamaia si am adunat toate etichetele de la sticle. A doua zi le-am trimis si am castigat 3 pagere. 2 le-am vandut si unu l-am pastrat eu. Nu prea l-am folosit din cauza ca eram mic si oricum, la noi in Romania, nu am avut cultura pagerelor. Il foloseam ca voi, pentru ceas, alarma si lumina. L-am inlocuit repede cu un Bosch 509 (sau ceva de genu).
  Acum nu stiu pe unde e pagerul respectiv, ca nu cred ca l-am aruncat la gunoi pur si simplu …

 9. Neagra says:

  mortule am eu unul !:X:) e in stare ft buna !:D:)) suna-ma =))

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: