Restaurant chinezesc Oradea – Asia Gourmet

Am călcat pragul Restaurantului chinezesc Asia Gourmet din Oradea situat în centru, între club Bali și Facultatea de Medicină.

Nu prea ai cum să-l ratezi, fiindcă sunt pictate in roz coloanele din fața restaurantului. Veți vedea poze ceva mai jos cu localul, cu meniul lor și implicit cu ce am gustat la ei.

Începem cu personalul: e alcătuit doar din domnișoare/doamne și sunt politicoase cu tine. Păcat că se tot plimbă pe acolo un chinez (posibil patronul) cu un copil în brațe care le veghează pe angajate. Pe această cale îi recomand să își instaleze camere video și să își vadă de treabă. Dă rău la imagine să survolezi zona insistent ca un elicopter … părerea mea.

Continuăm cu meniul care e foarte consistent. Am fost surprins să văd că meniul e împărțit în două:  Meniu Românesc / Meniu Chinezesc. Atașez MENIUL acum și cu ocazia asta veți afla și orarul restaurantului:

Până în prezent am reușit să gust 2 feluri din MENIUL ZILEI CHINEZESC (cel la 10 lei):

1. Supă acrișor picantă + 2 felii de pâine (poți să îți pui câte felii vrei, nu te taxează în plus) și felul 2  tăiței cu porc picant

2. Supă acrișor picantă + 2 felii de pâine și felul 2 tăiței cu pui dulce acrișor

Trebuie să recunosc că am rămas plăcut impresionat de supă, e foarte bună și aromată. E ușor picantă, deci nu îți ia gura foc când o mânănci. Felul 2 FOARTE MULT, îți pun în farfurie mulți teiței și carne suficientă. La o primă privire am avut impresia că e puțină carne în comparație cu tăițeii, dar a fost foarte ok. Dacă ar fi să compar porcul picant și puiul dulce acrișor cred că aș opta pentru pui … pare să aibă un gust mai pătrunzător.

Prietenul Marius cu care am fost la halit și-a luat clătite cu ciocolată și a plătit pentru ele 5 lei. Spun ele fiindcă i-a adus 2 clătite si ceva frișcă în centru. Porția a fost destul de mare pentru 5 lei, părerea mea. Am auzit numai de bine despre gustul lor deci … recomand și clătitele ca și desert.

poze:

În pozele de mai sus felul 2 e cel cu porc picant.

Din punct de vedere al localului, e un local plăcut. Merge radio pe fundal și e curat (mese, tacâmuri, personal). Este loc atât pentru fumători, cât și nefumători, ceea ce reprezintă un mare plus.

Tind să cred că Restaurantul chinezesc Asia Gourmet intră în competiție serioasă cu Bigy’s și Ziga Zaga la capitolul calitate/preț/cantitate.

Recunosc că până în prezent m-am rezumat doar la MENIUL ZILEI, dar la următoarea vizită e posibil să mă încumet să încerc ceva și de la bucătărie (meniul îl ai mai sus).

Ca și concluzie, RECOMAND cu căldură Restaurantul Asia Gourmet.

Facebook comments:

7 Responses

 1. Petre says:

  Am servit la un restaurant chinezesc din Arad o ciorba de burta, facuta in maniera chinezeasca, EXCEPTIONALA: Din pacate in Resita s+a inchis de mult restaurantul chinezesc.

 2. Cos says:

  Fratello, eu am fost la o săptămână după ce s-a închis și am zis că nu mai merg în veci.. Eu rămân în continuare fan Oriental Fusion. :D

 3. Robert says:

  Mi se pare destul de ok…o sa incerc si eu :) au cumva livrare la domiciliu? si meniul zilei in care din zile se poate servi (de obicei e vorba doar de luni-vineri, in week-end nu este “meniul zilei”). Revenind la un post mai vechi noroc cu tine ca am gasit nr de tel de la restaurantul chinezesc din AUCHAN…dar nu am fost foarte multumit cu serviciile…

 4. de cacat says:

  sa nu va cumparatzi la domiciliu..am cerut ceva shi mi-au trimis altceva….cea mai nashpa…….si rece…de tot cacatuuuuuu…am aruncat-o la gunoi…sa ma pish pe toata mancarea lor de rahat de oameni care lucreaza acolo si caruia i-am dat comanda…retardatzi

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: