Restaurant Rosecas Oradea

Recent am aflat de Restaurantul Rosecas din Oradea, de la prietenul Adrian.

Locatia: str. Traian Mosoiu nr 17 (pe str. cu Biserica cu Luna mergeti in jos catre Parcul unde vegheaza falnic Statuia Ostasului Necunoscut)

Servirea este mai mult decat acceptabila. Ospatarii (de 3 ori am fost acolo pana in prezent, mereu au fost doar barbati care au luat comanda) sunt mai mult decat ok; vorbesc frumos si respectuos cu tine + sunt imbracati elegant.

Preturile sunt usor ridicate dar nu foarte mult. Cand spun asta, NU bag in aceeasi oala deserturile + mic dejun + pizza.

Spre exemplu, pana acum la ei am reusit sa infulec 3 lucruri: Pizza Quattro Stagioni (600 grame) – 15RON, Pizza Rosecas (600 grame) – 18 RON si Ham and Eggs (250 grame) – 9RON. Toate au fost foarte bune. Ca si o comparatie, Ham and Eggs e mai bun decat la Queens, iar pizza este mai buna ca la Old Mill (la Moara veche orice pizza e 10RON… sa nu uitam lucrul asta). Cu alte cuvinte, prefer sa vin in Rosecas, sa dau 5 RON in plus si sa manc o Quattro Stagioni.

Ca si un plus, au o terasa frumoasa, curata si poti plati cu cardul. Ecoul nu se simte, asa ca nu esti deranjat de persoanele de la alte mese. Desigur, daca ai “norocul” sa asisti involuntar la o zi de nastere unde sunt unite 3-4 mese cu siguranta o sa ii auzi, ca deja dupa cateva berule nu mai au control asupra decibelilor emanati.

Navigand pe net, am dat de SITE-UL LOR, unde am vazut ca au postat numarul de telefon de contact pentru rezervari – 0756/260.185 + MENIUL din restaurant. Desigur, aveti si o galerie foto sa vedeti cum arata.

In ceea ce ma priveste, am reusit sa trag in chip mancarea pe care am halit-o impreuna cu Anuta + unde e situat restaurantul, sa nu va pierdeti:

Facebook comments:

2 Responses

  1. ana says:

    Pizza e atat de bunaaa!

  2. Robert says:

    Nu am mai fost de anul trecut pe acolo, dar mergeam des pe vremea aia si tocmai pentru pizza, very good :D

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: