revin mass-urile pe mess ale oamenilor inculti ?

De un timp incoace am ramas placut surprins de lista mea de messenger. Just este ca am diminuat-o cu pana la 50%, am considerat ca daca nu am vorbit nimic cu respectivul/a in ultima jumatate de an, nu are rost sa il/o tin de bibelou la mine in lista. Placut surprins am fost de faptul ca astia au incetat sa mai dea GM-uri tampite si stupide si cretine si idioate si inculte si irelevante si irationale  si arogante si pline de briz-brizuri. De 3 zile incoace primesc insa, uimitor, DOAR DIN SECTORUL FEMININ un GM tare cretin si … trebuie sa fii cu iq-ul mult sub limita normala sa il crezi. Este vorba de :

Nu ma intelegeti gresit, jos palaria pentru cel care l-a facut insa prost nu e ala care face, ala care crede si da mai departe. Fara nici un regret va spun ca aveti un cap degeaba pe umeri, voi doua care mi l-ati trimis si cu siguranta v-ati spamat lista de mess aiurea. Cu ocazia aceasta tin sa va multumesc pentru secundele rapite din viata mea, secunde pe care nu le pot recupera. Hai ca daca mai primesc prostii dinastea va tin la curent (220).

intr-un cuvant tot postul : SPAM !

Facebook comments:

5 Responses

 1. Miri says:

  hahaha..si eu l-am primit chiar azi dimineata :)))

 2. Tudor says:

  Pun pariu ca cei / cele care l-au retransmis nu au mai mut de 5 luni de cand si-au facut cont pe mess. Ei au crezut ca fac o fapta buna.

 3. loganclub says:

  “just”

 4. sergiu says:

  era mai frumos daca zicea , numele meu este “bla bla bla” am 24 de ani si sufar de wow addiction. am nevoie urgent 50000 euro sa-mi platesc subscriptionul pe viata. am ajuns la o intelegere cu yahoo si aol sa ma bage intr-un scaun cu rotile si sa-mi puna perfuzii ca sa nu fiu nevoita sa ma deplasez.
  apare cataclysm , te rog da-l mai departe :))

 5. Slow says:

  inteleg ca oamenii is prosti ca trimit mass-ul ala mai departe…dar ce fel de om trebuie sa fi ca sa il creezi??? pentru ce? ca te plictisesti groaznic? intr-un fel putem vedea ca avem in lista de messenger numai lume sufletista, dornica sa ofere ajutor… :D

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: