RIP ţigări cu arome

Legea care interzice comercializarea ţigărilor cu arome (ţigările care au capsule aromate în filtru) a fost promulgată de Iohannis deci în maxim 30 de zile produsele vor dispărea de pe piaţă.

“[…] Legea prevede si schimbarea aspectului pachetului de tigari. Acesta va avea o imagine grafica pe 65% din suprafata pachetului, aceste imagini vor fi pe ambele fete, ca sa nu mai fie posibil sa ascunzi imaginea in raftul de prezentare a produselor din tutun. De asemenea, aceste imagini trebuie schimbate la fiecare 1 ianuarie de acum incolo, in asa fel incat oamenii sa nu se mai obisnuiasca cu imaginile si sa fie surprinsi de alte imagini”  – vorbele Magdalenei Ciobanu, expert pentru controlul tutunului în Ministerul Sănătăţii.

tigari

După tot ce face guvernul pentru voi împotriva voastră, mai fumaţi? :)

A venit sezonul rece ceea ce înseamnă că dârdâiţi afară din birt dacă vreţi să duhăniţi.

sursa: stirileprotv.ro

Facebook comments:

2 Responses

  1. Alex says:

    si atunci presam menta sa facem zeama sau lamaie, inmuiem filtru lasam la uscat si iote aroma :)) ca doar suntem Romani nu ?. Si degeaba scoateti aromele ca populatia tot o sa fumeze si daca e sa se imbolnaveasca tot se imbolnaveste Romanu ca daca nu is tigarile is alimentele si daca nu e sucu si daca nu e apa si tot asa ca sunt cazuri de cancer (la plaman) la oameni nefumatori si dc oare? nu ca ar fi si aeru pe care il respiram plin de rahaturi degajate de termocentrale ce folosesc carbuni stropiti cu fel si fel de substante ( in speranta de a arde mai mult si mai puternic) sau benzina diluata si plina de aditivi etc. Eu locuiesc in DEVA jud. Hunedoara si la noi in judet exista 2 mai (Focare) de poluare (Termocentrala MINTIA) si fabrica de ciment (zic ei) CHISCADAGA care in iernile in care functioneaza aceste jeguri Nu ninge deloc nu este gram de zapada si daca pica putina zapada (max 2 zile). Asa ca pericolul nu sta doar in tigari ci si in restul lucrurilor dar noua ne este prea lene sa facem ceva si ii lasam pe aia (smecheri) sa ne conduca, sa ne fure, si sa ne OMOARE, cu legi aplicate impotriva noastra, cea mai proasta alimentatie din intreaga Europa s.a.m.d. !

    • Cassades says:

      bravo !!sunt fumator si sportiv si asta ar fi ultimul lucru care m-ar putea imbolnavi. rip romania legi de rahat .cum zicea un amic danez romania the most politicat countrey in eu ?cine sa se ocupe de coruptie daca nu tot corupti.ce bine ca vine votul vor fi buletinele goale lumea s-a saturat

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: