SENZATIONAL! Dan Diaconescu anchetat

STIRE SENZATIONALA. Patronul “televiziunii poporului” este anchetat pentru santaj si amenintare.

Conform procurorilor, Diaconescu l-ar fi amenintat si santajat (direct si/sau indirect) pe primarul comunei Zarand (judetul Arad), Ion Mot. Dovada impotriva otv-istului consta intr-o inregistrare a emisinii din 21/22 iunie 2009 cand idolul septuagenarilor si octogenarilor a anuntat in stil caracteristic ca va prezenta “imagini incendiare” cu primarul mai sus mentionat. Anchetatorii au perchezitionat atat locuinta patronului otv cat si sediul OTV (zero tv, funeral tv etc.) cautand mai multe casete care il incriminau. DD a fost deja audiat in 19 martie ca martor intr-un dosar in care primarul Mot ar fi fost santajat de Doru Parvu cu 100.000 pentru a nu arata in direct si in reluare(in acelasi timp) poze compromitatoare la adresa stimabilului primar aradean. Doru Parvu este anchetat din postura de invinuit pentru trafic de influenta.

pe scurt, DD l-a santajat pe Mot cu 200.000 euro atat in mod direct cat si prin intermediul lui Doru Parvu (care a aparut de mai multe ori la OTV)

senzational !!!!!!

sursa : protv.ro si hotnews.ro

Facebook comments:

3 Responses

  1. Cristi says:

    Dan Diaconescu are averi de 31 milioane de euro (avion particular, elicopter, iaht, Rolls royce, casa in primaverii si alte alea). De unde sa fi facut si el atatia bani? :))

  2. Mortu says:

    ai vazut declaratia lui de avere?

  3. Cristi says:

    Nu-i politcian, deci n-ar din asta din pacate. Dar stai linistit. E el destul de infumurat sa se laude cu iahtul si cu avionul lui privat. Restul datelor le stiam de prin presa de mai de mult (le-am revazut azi doar).

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: