SmartTV vs Google Chromecast 2.0

De cam 1 an am Google Chromecast 2.0 anexat la un Led Samsung de 101 seria 6 (nu smart) și de 1-2 săptămâni mi-am luat un Samsung 40KU6092.

FOARTE subiectiv vorbind, mereu am avut o părere cam proastă despre SMART TV-uri. De când au intrat pe piață am avut ceva cu ele dar nu mi-am dat seama ce! Nu îmi dau seama nici acum sincer să vă zic.

Consider că nu merită diferența NON-Smart – SMART la “același model” când cu un Chromecast practic îți faci orice TV cu intrare HDMI “Smart”.

TV-ul l-am cumpărat fiindcă la specificații era conform doleanțelor proprii și la un preț bun (faptul ca e smart nu a contat deloc în decizia de achiziție). Din principiu, nu dau mai mult de 2000 lei pentru ce fac eu cu el.

Ce fac eu cu el?

La TV (cablu) mă uit relativ puțin, doar pe Comedy Central (seara) ÎN SCHIMB mă uit destul de mult la filme și în special seriale/anime/desene online.

Din punctul meu de vedere un Chromecast e mult mai ușor totul. Vă luați un TV LED de dimensiunea dorită, îi puneți un Chromecast și bem! “smart”!

Mi-am cumpărat 2 aplicații din PlayStore pe care le consider extrem de utile în combo cu Chromecast și anume: Web Video Cast | Browser to TV (Chromecast/DLNA/+) && Next Episode – Track TV Shows and Movies you watch (ăsta al doilea e pentru că uit pe unde am rămas cu serialele)

In my book Chromecast 1 – SmartTv 0

Facebook comments:

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.