Texting while driving

New breed of assholes.

Pericolul pe care îl reprezintă categoria asta de șoferi este unul foarte mare dar dacă nu au “pățit-o” nu sunt conștienți de ce se repercursiuni pot fi.

Am văzut atât ca șofer cât și ca pieton O GRĂMADĂ de șoferi care nu se limitează/mulțumesc cu vorbitul la telefon în timp ce conduc (care și asta e o problemă) ci au evoluat  într-o specie hibrid care preferă să butoneze telefonul ÎN TIMP CE CONDUC. Nu discut de cei care, la semafor fiind mai aruncă un ochi pe telefon ci bipezii ceilalți.

Fiind în spatele volanului ai o responsabilitate. Cu astfel de acțiuni te caci pe responsabilitatea asta și din nou: până nu se întâmplă ceva nu te înveți minte.

Așa suntem noi, așa ni-i foaita`

Funny note:

Don`t drink and drive because if an idiot who is Texting and driving runs into you it will be your fault!

Facebook comments:

4 Responses

 1. Marius says:

  Recunosc ca, la drum lung, pe autostrada sau pe zone de DN imi mai arunc si eu un ochi in telefon. Asta inseamna liber pe drum si viteza constanta. Poate o idee mai mica decat cea regulamentara.

  • Mortu says:

   La momentul scrierii articolului mă gândeam doar la condusul prin oraș unde din punctul meu de vedere trebuie o atenție sporită și nu neaparat la ce faci tu ci ce fac alții.
   Nu-mi vine să cred nici acum cât de des văd astfel de oameni și cât de mult stau cu ochii în telefon în loc să fie atenți la drum.

  • Fazecas Ciprian says:

   Dacă nu e o situație pe viață și pe moarte atunci nu ai ce să pui mâna pe telefon și totuși când ai pus mâna pe telefon deja este o situație pe viață și pe moarte, a ta sau a celorlalți participanți la trafic.

 2. E plin ma. Stii ce-i aia? Si stii cate accidente minore produc astia? ca-l vad pe ala din fata ca a plecat, ei accelereaza in timp ce scrolleZza pe facebook. numai ca traficul nu e chiar asa. Pleci de pe loc, mergi un metru și te opresti. ei, ala din spate care butoneaza nu sta sa vada ca tu ai mers doar 1 metru. si te pocneste

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: