The Social Network 2010 – review

Tocmai am ajuns acasa de la cinema. Am fost cu prietenii sa vad The Social Network. Initial nu eram asa interesat de film ca si cand m-am dus la Transformers de exemplu pentru ca stiam ca nu va fi atata actiune. Trebuie sa recunosc, filmul nu m-a dezamagit din nici un punct de vedere. Este un film genial si il recomand cu caldura. Ideea a fost fabuloasa, totul a pornit de la dorinta de a aduce viata de facultate in online …. si, au reusit !

Firul evenimentelor nu o ia razna ca in majoritatea filmelor de genul, sunt multe amintiri, multe faze interesante SLASH amuzante si intr-un fel am realizat ca facebook E TARE TATĂ. Adevarata zicala -> daca nu ai facebook nu existi (stiu ca am mai spus-o pe blog). Eu sunt de parere ca este IMPOSIBIL sa spui ca in 2011 te plictisesti. Un homo-sapiens normal la cap nu are cum sa se plictiseasca. Daca neuronii nu`l ajuta in lumea reala, sa faca o vizita si in lumea biților, nu cred ca va fi dezamagit. Trebuie sa recunosc ca dupa ce am vazut filmul le-am dat POKE celor 4 persoane cu care am fost la film si anume: Miri, Sebi, Adela, Adi. Pe toti ii gasiti in FB-ul meu asa ca … join us, we have cookies.

unul din trailere care e pe net e urmatorul :

apropo, mi-am updatat informatiile generale la profil :))

apropo2 – concluzia lui Adi a fost una adevarata : DO NOT BLOG WHILE YOU ARE DRUNK !

Facebook comments:

2 Responses

  1. Syracus says:

    Let’s get rich !! :))

  2. Liviu says:

    Filmul a fost naspa ! ( Parerea mea ) Ideea a fost geniala ! Sunt curios cati oameni de pe planeta, la varsta de 26 de ani, ar putea sa conduca o companie de valoarea Facebook !

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: