Toamna a venit, Oradea a imbatranit

Stimati cetateni. Anunt cu regret ca s-a dus ultimul Weekend de Toamna Oradeana 2011. Nu s-a dus oricum ci s-a retras in Glorie. Vara s-a carat, Toamna a sosit si frigul ne-a cam incremenit. Acesta e motivul pentru care nu am fost tot timpul in vazut lumii, in parcarea de pe Independentei ci am fost din nou pe partea cealalta a Crisului Repede ce strabate municipiul.

Era atat de frig, si eu eram imbracat atat de NU GROS, si era atat de frig…. AM stat si in masina sa ma incalzesc insa important e ca AM FOST ACOLO si nu am tras chiulul. Prestatiile au fost pe masura. Connect-R a cantat extrem de mult, mi-a placut la nebunie; Hotel FM au fost si eu super, Zdob si Zdub ce sa mai zic.

Nu am aparat profi sa va arat poze marca mortu.eu, nu am nici aparat de filmat ca nu`s televiziune dar asa ca ma duc in gradina la Laurentiu si fur.

Un album cu seara de 9 octombrie (il gasiti prin CLICK pe poza de mai jos), seara in care cartierele s-au culcat doar dupa ora 12, seara in care s-a serbat ZIUA ORASULUI ORADEA (oficial e pe 12 octombrie), ziua in care frigul ti-a intrat in oase!

De asemenea, daca tot sunt la Oradeanul.com in ograda ii fur si video-ul pe care l-a facut, nu inainte sa-i dam drepturile de autor, nu?

Sa nu uitam ca Toamna Oradeana 2011 se incheie pe data de 12 octombrie, pana atunci:

10 octombrie, Concert muzica de camera, cu Intermezzo, Sotto Voce, Casa de Cultura Oradea, ora 20.00, pret bilet 10 lei.

11 octombrie, Concert muzica de camera, cu Re-Belle, Varadinum, Antonio Cafe, Casa de Cultura Oradea, ora 20.00, pret bilet 10 lei.

12 octombrie, Sedinta festiva Primaria Oradea. Program si detalii aici.

12 octombrie, Concert muzica folclorica, Ziua Orasului Oradea, invitat de onoare Sava Negrean Brudascu, Casa de Cultura a Sindicatelor, ora 20.00, pret bilet 10 lei.

Facebook comments:

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.