Trimitem index-ul către Electrica

Aparțin de EDTN (Electrica Distribuție Transilvania Nord) și de 2 luni nu mai depind de domnul care vine să citească contoarele 1 dată la 3 luni ci trimit eu index-ul.

Treaba e simplă:

Din contul meu pe platforma oficiulvirtual.electricafurnizare.ro am opțiune de TRIMITE INDEX. Acum scrie “Nu se poate accepta indexul. Sunteți în afara intervalului de transmitere a indexului alocat locului de consum. Veți primi un email în care vi se va comunica acest interval.” și așa scrie aproape 90% din timp și doar în fereastra de timp în care trebuie să trimit index-ul e activă opțiunea. Ei bine, astăzi am primit mailul dar nu pot să trimit index-ul.

Data trecută nu am avut probleme. Cum am primit mailul am avut instant acces să trimit index-ul. Precum am timp până pe 11, dacă nu e activă opțiunea până în data de 10, le trimit o petiție întocmai cum m-au îndrumat.

Mailul:

Electrica - trimit eu index-ul mail

Trimitem index-ul:

Electrica - trimit eu index-ul fail

Facebook comments:

1 Response

 1. Mortu says:

  Trebuie să revin cu o clarificare.
  Eu am 2 conturi pe oficiulvirtual: 1 al meu 1 al parintilor.
  Mi-am activat DOAR pe locatia mea sa trimit eu index-ul si se pare ca din motive necunoscute a cerut indexul de la locatia parintilor.
  Just e ca am schimbat recent adresele de mail de la conturi si cel mai probabil de acolo se trage.
  Totusi s-au facut niste operatiuni care nu au acceptulmeu dar am dezactivat acum trimitere index online de pe locatia parintilor si a ramas activ doar la mine.

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: