Ubuntu Linux – o alternativa pentru Windows

Mentionez ca aceasta postare va fi adaugata la fiecare articol de HELP/Recomandare/Tutorial pe care il voi face cu privire la Ubuntu Linux.

Scopul postarilor mele este unul singur: sa arat ca sunt alternative mult mai OK decat Windows si ca nu e atat de grea migrarea la alt sistem de operare.

Am ales Ubuntu fiindca mi se pare CEL MAI USER-FRIENDLY linux disponibil. Ca o paranteza si Linux Mint e destul de ok dar MOMENTAN ne vom rezuma la Ubuntu Linux.

Sa nu uitam faptul ca tehnologia din spate e OPEN SOURCE ceea ce inseamna ca totul e gratis si daca te crezi in stare poti contribui pe parte de development. Cel putin nu trebuie sa-ti faci griji ca ai copie piratata (nu ca multi si-ar bate prea mult capu cu asta) atat de pe sistemul de operare cat si de pe diverse programe.

E GRATIS, E FRUMOS, E MAI STABIL, E RAPID, E PRACTIC, E CUSTOMIZABIL etc. … intelegeti unde vreau sa ajung. — si cel mai important -> NU E WINDOWS.

Daca voi convinge cel putin 1 persoana sa treaca de la Windows la Linux postarile si-au facut “job-ul” :>

Categoria linux va exista sub deviza: Invat invatandu-i pe altii!

O poza de incurajare:

Facebook comments:

2 Responses

  1. Yamasha says:

    Corect, este foarte bun, mai ales daca nu avem treaba cu jocurile…sau cu editarea video/ foto.

  2. Bogdy says:

    Eu am avut primul contact cu ubuntu cand am luat un laptop dell si avea pe el acest soft. Chiar daca aveam de gand sa il schimb (si am facut-o :))) am zis sa incerc sa vad cum e…si am fost destul de multumit! Inafara de terminalu ala a lui si faptu ca nu merg chestiile de pe windows pe ubuntu (adica in mare…jocurile). Cand mi so bushit windowsu a fost chiar util CDu de ubuntu ca are ceva buton gen “try it” si am putut folosi pc-u cu un sist de operare fara sa il instalez.

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: