“Unde ma duce mintea” editia de seara

Daca asta nu e un post care face din categoria Aberatii, nu stiu care e :) Stai asa ca daca e sa zic asa, atunci zic ca e din categoria “Aberatii nocturne”.

In fine, treaba sta cam asa. E primul post (subliniat si ingrosat precum se vede) pe care il scriu in modul “LIKE A BOSS!” Acest mod inseamna:

– laptopul e legat prin HDMI de TV

– kit tastatura+mouse Logitech Cordless Desktop Wave -> adica stau flex in pat cu tastatura in poala si mouse-ul langa.

– in stanga am 1 snacks Kraks si unul Lotto Pizza, in dreapta e un Fanta de portocale de numai 2L

Stau si frec menta cum se zice. Dintr-o data m-am vazut navigand pe reteaua de socializare a lui Mark-boy si vad din ce in ce mai multe colege/colegi de facultate care se marita/insoara. Evident ca profilul reprezinta o punte de lansare a pozelor extravagante. Ma bucur pentru ei dar asta ma duce cu mintea la ideea in sine de “casatorie”. Cum sa te ceara in casatorie dupa 2 luni de intalnire si tu sa accepti? SPER SA TE SIMTI tu …

Primul subiect l-am abordat, urmeaza al doilea: Dr House. Am vazut deja 4 episoade si deja il pun deasupra serialului “The Big bang Theory“. Pur si simplu Gregory House e foarte foarte tare, un om pe placu meu. Realist si direct. Desigur, el e un caz izolat ca nu prea cred ca mai exista astfel de persoane DAR mare e gradina domnului. Ii seaman putin si vreau sa ii seaman mai mult. IMI PLACE foarte mult seria Dr House si zilnic o sa ma uit la minim 2 Episoade … MIRI, in cat timp o sa fiu la zi cu el daca o tine asa? :))

Mai .. cam atat despre “cele nocturne” in seara asta :))

Facebook comments:

2 Responses

  1. LoL3X says:

    E bine…te doare-n **** mai pe romaneste

  2. piticu says:

    vorba lui lolex :))

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: