[vaxpopuli.ro] Romanii si cititul (prima parte)

Romanii si cititul intradevar … amuzanta rau faza. Eu de mila nu imi aduc nici mana la cap. Blondina asta da pe afara incultura, needucatie si multe altele din acest segment.

Tipa asta “imi place”, nici sa abureasca nu stie. Macar daca nu stii, taci dracului pentru ca stiti voi … decat sa vorbesti sa dovedesti ca esti prost, mai bine taci.

Ce am observat eu la astia de la vaxpopuli, ii ginesc pe oamenii fani ai lui Eminescu, si la faza cu cine a scris biblia au zis cativa Eminescu :))

http://www.youtube.com/watch?v=zUh-jURabx8

Eu va zic sincer ca nu imi place sa citesc carti si nici nu am timp de asa ceva. I-am zis la maicamea de clipu asta la care replica “cine crezi ca mai citeste zilele astea?” si nu a zis rau !

DAAAR venind vorba de carti/autori care imi plac , eu raman la clasicele studiate in liceu : Morometii a fost romanul meu preferat, Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi mi-a mai placut si Enigma Otiliei. Daca as avea timp … cu siguranta m-as plictisi si de PC si m-as pune pe citit. Stiu ca se va intampla dar mai incolo, nu acuma.

Facebook comments:

2 Responses

  1. bibabum says:

    la ce fata are aia mai mult ca sigur citeste pe litere, asta in caz ca stie sa le deosebeasca :))

  2. Mortu says:

    clar, da claaaaar
    astia de la vaxpopuli vad ca dispun de specimene dinastea …. la discretie

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: