WOW Allied races -Highmountain Tauren vs Nightbourne unlock questline

Ieri am scris despre faptul că expansiunea Battle for Azeroth pentru World of Warcraft se poate pre-comanda.

Am făcut și eu pre-orderul și primul lucru pe care l-am făcut când am intrat în joc e să accept quest-ul pe care-l primești instant când intri în joc de la Sylvanas (eu joc hoardă) pentru a debloca cele 2  rase: Highmountain Tauren respectiv Nightbourne. Ca să le deblocați să nu uitați ca aveți nevoie de reputație  EXALTED cu Nightfallen (+ achievment-ul Good Suramaritan) respectiv  Highmountain (+ achievment Ain’t No Mountain High Enough)

Questline-ul pentru deblocarea Nightbourne este semnificativ mai scurt ca la taureni DAR mult mai interesant din punct de vedere al story-line-ului. Sunt și mai multe mini cinematicuri la care te uiți și sincer mi-a plăcut MUUUULT mai mult.

La taureni mă enerva la culme că mă tot punea să fac diverse chestii fără să asist la nimic interesant (cinematic-uri, povești etc).

Criteriile mentionate mai sus (exalted + achievment-urile în cauză) mi se par puțin dubioase pentru că totuși vorbim de rase din expansiunea BATTLE FOR AZEROTH și cerințele sunt din expansiunea LEGION :) … părerea mea.

În poza de mai jos îl vedeți în mijloc pe “Zandalari Troll” însă el va fi disponibil doar după ce se va lansa Battle for Azeroth. Probabil o să ne ceară reputație cu o nouă facțiune ca să-l deblocăm și pe el.

Allied races Highmountain tauren and Nightbourne

Facebook comments:

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.