Xiaomi în garanție la Depanero

Rar trimit produse în service și din acest motiv m-am gândit să aflu păreri subiective despre experiența voastră cu Depanero.

În data de 12 Iulie am lasat telefonul personal (Xiaomi Redmi Note3 – proc. Mediatek) la showroom eMAG Oradea având probleme la microfon (oamenii nu prea mă auzeau). Am primit atunci mail cu fișa de service numărul xxxxx.

M-am uitat pe depanero.ro care e termenul de soluționare și l-am aflat – între 11 și 15 zile CALENDARISTICE.

Azi suntem în 27 Iulie deci în a 15-a zi.

Ieri (în a 14-a zi), am sunat la Depanero să mă interesez de stadiul produsului trimis pentru că pe site la ei la rubrica “Află în ce stadiu este produsul tău” e în același stadiu din 12 Iulie și anume “Reparație în curs”. Mi-a zis dom`șoara cu care am vorbit că așteaptă piesele pentru reparație.

Ok, am înțeles asta. Am intrebat-o de asemenea care e procedura dacă se depășesc cele 15 zile? Ei bine, a zis că azi (27.07) SAU mâine (28.07) sunt contactat și se va întâmpla unul din trei lucruri:

 1. Primesc telefonul reparat
 2. Primesc același telefon, nou
 3. Banii înapoi

Menționez că telefonul l-am cumpărat de la eMAG acum aproximativ 1 an.

În cazul în care ați avut tangență cu produse care au stat mai mult de 15 zile în service chiar s-a întâmplat unul din cele trei de mai sus sau ați făcut scandal?

@Later Edit:

În 28 am fost sunat de Depanero să îmi spună că probabil tot în data asta va ajunge prodosul la showroom eMAG Oradea și să merg să îl ridic doar când primesc SMS. Pe la ora 16:00 în aceeași dată primesc SMS că a ajuns la sediu o comandă care nu avea legătură cu telefonul așa că m-am dus după ea. L-am rugat pe angajatul eMAG care m-a servit dacă a ajuns și telefonul și a avut amabilitatea de a mă ajuta (a desfăcut un colet ce a venit în ziua cu pricina care încă nu era desfăcut) și acolo era telefonul. Mi l-a dat, acasă l-a testat și totul functionează perfect.

Din partea mea nota 10 Depanero & eMAG.

Facebook comments:

9 Responses

 1. Soriny28 says:

  Salut ,după trecerea celor 15 zile calendaristice(in cazul in care ai garanție la produs) poți cere să ți de de-a negație la produs ,unde firma care ți la vândut îți restituie banii .Menționez că reparația / înlocuirea produsului de face in alea 15 zile ..așa că nu te lasă ,așteaptă să treacă timpul legal după suni și ceri negație.

  • Mortu says:

   Dacă nu se întâmplă nimic până mâine, mâine mă gândeam să îi sun după ce au trecut cele 15 zile.

 2. Francisc says:

  o, tu abia acum ai dat de probleme cu depanero?
  cunosc cazuri in care oamenii au asteptat 2 luni dupa laptop, le-a ajuns inapoi spart, dar reparat ce era defect, cu fisuri, bateria care abia mai tinea cateva minute, fel de fel. asta dupa scandal dupa cele 15 zile, sunat opc, sunat avocat etc.
  simajoritatea au trecut la achizitionarea unui nou produs, fara sa primeasca banii inapoi. pur si simplu s-a sticat, aia e, iau altul nou. mult mai putina bataie de cap decat cu astia de la depanero. si cata reclama si-au facut aia pe bloguri. mama mama ce-si mai dadeau alisterii cu pumnii in piept cand le faceau relama. la fel ca la uber :)

  • Mortu says:

   Nah, sper să fiu un caz fericit. Nu-s genu care să mă agit ca un pepsi :)
   Te țin la curent cu evenimentele :P

 3. Robert says:

  Am avut experiente cu Depanero si niciodata placute. Cred ca vreo 2-3 experiente am avut cu ei. Niciodata, dar niciodata, nu au dat verdictul mai repede de 15 zile. De regula sunam dupa 17-18 zile, ii intrebam ce mai fac, cum se mai simt si le spuneam ca ma duc la ANPC in cazul in care nu rezolva situatia cat mai repede. Cand auzeau de asta se cam inmuiau si primeam verdictul la cateva zeci de minute dupa telefon.

  Trebuie sa ii iei un pic mai tare pe astia de la Depanero ca altfel poti sta mult si bine. Nu e problema ta ca ei nu au primit piesele in momentul in care au trecut cele 15 zile, e strict problema lor si daca nu au fost in stare sa rezolve cu furnizorul, pai fie primesti banii inapoi fie un produs nou. Intr-una din situatii asa a fost si la mine, mi-au spus ca inca asteapta piesele si le-am spus ca nu ma intereseaza, ca nu e problema mea, au trecut 15 zile. M-au resunat dupa jumate de ora – o ora si mi-au spus ca pot sa ma duc sa ridic banii sau sa comand un alt produs.

 4. Mortu says:

  Veste bună prietnei. Tocmai ce am primit mail că produsul a fost REPARAT.
  Abia aștept să-l primesc (voi primi un SMS din câte am citit când ajunge în eMAG Oradea telefonul) și evident să văd dacă defectul a fost remediat.

 5. Sorin says:

  Depanero sînt nişte tîmpiţi, dacă ceva ajunge pe mîna lor nu-l mai vezi degrabă înapoi, şi oricum, în nici un caz reparat, cel mult îl primeşti înapoi la pachet cu alte probleme, de care nu mai scapi. Sînt total neserioşi, habarnişti şi decît să mai dau vrodată tableta la reparat la ei, mai bine dau cu tableta de pămînt. Stau şi mă întreb de ce totuşi eMag care se vrea o firmă serioasă nu or găsit o firmă de reparaţii care chiar să ştie să repare !! Dar aşa, de Depanero nu mai vreau să aud în veci…

 6. Cosmin says:

  Am trimis recent un mobil Lenovo la garantie. Fara sa presez, sa sun, pur si simplu uitasem ( nu era telefonul daily driver) am primit decizia de negatie in intervalul de 15-20 de zile de la receptia produsului in service. Mers la RDS cu foaia de negatie, avut pe stock, inlocuit. Telefonul defect a ramas la Depanero.

 7. amire says:

  idem redmi note 3 scapat in baie nimic vizibil doar nu mai se auzea vocea .trimis la firma cu care avea digi contract ,ajuns imi zice ca e scos din garantie pt ca fost bruscat au gasit o microscopica fisura a carcasei .problema era microfonul principal pt voce era dezlipit de pe placa de baza .ma suna ca asa si asa…cost total inlocuit placa de baza + carcasa 150 e pe cand tel e 900 ron. le am bagat niste injuraturi ca ce altceva sa fac ,trimis dus la 2-3 pusti cica meseriasi habar n-aveau mers la domnu de pe langa eminescu ,lipit 5 min 30 lei ca sa vezi. de atunci a trecut mai mult de 6 luni dar ca sa vezi ca dupa aproape 2 sapt de asteptat imi dau bomba care o rezolvam rapid lucrez in domeniu si stiu cum sunt domnii astia . sa il folosesti ok in continuare telefonul e peste multe la performanta pret si va fi inca cu rom-uri actualizate multi developeri pe ele.pana la iphone daca o fi ceva de el altul nu se mai ia o zi buna
  ps : am mai avut o tableta am flashuit-o din prima zi nu mai mergea am trimis-o iar bani cica am adus-o si am facut cu ajutorul site urilor de specialitate .sincer nu vad rostul garantiei doar daca moare el ca asa ii vine care lucru mai rar parerea mea

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: