asa de inceput de iulie

Bun, sa incep.

– in 01.07.2011 mi-am prezentat lucrarea de disertatie, aproximativ pe la 13:20 si la 18 m-am dus sa vad de rezultate si nota e 9.60. Simt ca “am scapat de o grija”. Aici ma refer la cei 17 an de scoala impartiti dupa cum urmeaza: 4 gimnaziu, 4 generala, 4 liceu, 3 facultate si inca 2 masterat. Am toate chitantele de la facultate care le voi arunca cu un zambet sado pe buze. Nu ma lasa sufletu sa numar cat $$ am bagat in facultate in astia 5 ani, stiu ca nu sunt putini.

– pot spune ca cei mai frumosi ani pe bancile invatamantului romanesc i-am trait in facultate, nicidecum in liceu. Aici am legat prietenii care sper sa tina o viata, aici am calatorit prin tara, prin Europe, prin SUA, aici m-am simtit cel mai “in largul meu”

o poza pe masura :

– 01.07.2011 -> 6 luni de Ana HiHi :-)

–  dupa refuzul celor de la Raiffeisen de a-mi deschide un cont la ei am decis sa incerc la Credit Europe Bank -> Card Avantaj (45 RON taxa de intretinere cont pe an). Sunt pornit pe un laptop de peste 25 milioane de pe eMAG si o sa il iau.

Cam cu astea mi-am inceput eu luna, tu ?

Facebook comments:

7 Responses

 1. vaida! ana hihi iti zice dragule. sa intelegem ca e ceva acolo? de aia iti tot ia apararea in toate posturile in care esti atacat virulent sau discret? are ceva interes?

  :D

  felicitari pentru “dezertatie”. sa vedem la ce-ti foloseste! acum iti recomand sa te umpli de certificari:
  – ECDL complet
  – engleza de afaceri
  si altele la fel de nefolositoare.

  de ce iti zic asta? pentru ca daca tot esti obisnuit sa dai bani pe educatie, daca nu vei ingropa bani in certificari te vei trezi cu un surpuls de numerar pe care sa nu il poti gestiona. si te vei trezi in situatia ingrata de a avea depozite bancare si de a trai cu teama ca bancile grecesti pleaca cu banii tai.

 2. Mortu says:

  @dodoriane – te aprob la partea cu certificatele. Am si eu cateva printre care si un atestat pe engleza dar nu vad cu ce m-ar ajuta “atat de mult”. Restul … reprezinta o pagina intr-un biblioraft stufos de acte originale si/sau copii :D

  ana hihi – pup :D

 3. matushu' says:

  hopaaaaaaaaa! mortu’ si cu ana hihi se pupa!

  off topic! carteafetzei e de rahat. am scris COS si mi-a scris “because”! adica… autocorectia mamii lor de pacalici!

 4. Mortu says:

  :(( las ca marti miercuri o sa incerc sa pun plugin separat si o sa setez pe limba romana. Ar trebui sa nu mai faca auto correct.

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: