Astăzi a fost inaugurat Parcul Salca (II)

Acum că s-a predat parcul spre veşnica lui folosinţă sper să scăpăm de apelativele Parcul Salca I şi Parcul Salca II şi să rămânem doar cu Parcul Salca!

După ce prima parte a parcului a fost predată fără prea multe locuri unde poţi sta la umbră, a doua a fost dotată cu o pergolă de 180m. La cum văd eu din pozele de pe ebihoreanul nu prea văd multă umbră dacă stai pe bancă pentru că soarele nu bate fix de deasupra ta ci din lateral. Iarbă încă nu avem pentru că recent s-a pus sămânţa dar îşi va face ea apariţia în viitorul apropiat. Parcul dispune de asemenea de 3 locuri de joacă pentru copii şi un un amfiteatru în aer liber. [mai multe detalii+poze veţi vedea în link-ul sursă menţionat la finele articolului]

inaugurare-parc-Salca-II_04

“Astăzi inaugurăm parcul Salca II, care face parte dintr-o etapă de final, pentru că acum doi ani a fost inaugurat parcul Salca I. Împreună, au fost gândite ca un parc unitar întinse pe 5,6 hectare”, a declarat, la inaugurare, Lucian Popa (şeful Direcţiei Patrimoniu Imobiliar din Primărie)

Vă invit să urmăriţi un video făcut de cei de la ebihoreanul:

Să fie primit!

sursa: ebihoreanul.ro

Facebook comments:

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.