Black Friday la Digi Mobil

Perioada de desfăşurare Black Friday Digi Mobil – 11-21 Noiembrie 2016

Puteţi beneficia de

1.Clienţii noi pot alege între reduceri de până la 400 de lei la achiziţia smartphone-urilor 4G din oferta Digi Mobil

SAU

2.Reducere 50%  pe 12 luni la portarea unui abonament în reţeaua Digi Mobil

Orice client care alege pachetul Optim Nelimitat primeste o reducere de 50 de lei, iar daca isi porteaza numarul de abonament in reteaua Digi Mobil, se adauga suma cadou promotionala pentru portare de 150 de lei. Utilizatorii care vin in reteaua la Digi Mobil cu numarul de cartela din alta retea primesc 75 de lei.

Dacă contractezi serviciile de mai jos poţi suplimenta voucherul astfel încât să ai un discount de până în 400 lei:

Digi Tv – 50 lei
Fiberlink 1000 – 90 lei
Digi Net Mobil – 20 lei
Digi Tel – 20 lei
Activare factura electronică – 20 lei

Sumele cadou pot fi folosite cumulat ca avans sau ca discount la plata integrala pentru achizitionarea oricarui smartphone din oferta Digi Mobil.

In cazul in care isi doresc o reducere la plata abonamentului lunar, clientii pot opta pentru o reducere de 50% din pretul acestuia, timp de 12 luni, daca isi porteaza numarul de abonament la Digi Mobil. Utilizatorii care isi porteaza numarul de cartela din alta retea la Digi Mobil, beneficiaza de 50% reducere la plata abonamentului, pe o perioada de 6 luni.

Serviciile pot fi contractate in toate magazinele Digi si in punctele de prezenta RCS & RDS din toata tara sau prin intermendiul reprezentantilor companiei care viziteaza clientii la domiciliu in perioada 11-21 noiembrie 2016. Detalii despre oferta promotionala sunt disponibile pe www.rcs-rds.ro .

Magazin Digi - Magheru

sursa: Comunicat de presă RCS RDS

Facebook comments:

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.