Casa visurilor mele

Cand eram mic aveam un caiet A4 de care eram foarte incantat … unde imi faceam eu unele schite pentru diversele lucruri pe care vroiam sa le detin cand o sa fiu mare. Mentionez ca am dat o gaura fix la mijloc spre margine si am pus un lacatel din plastic. Evident, putea fi spart cu usurinta lacatelul meu dar deh, ce stiam eu pe vremea aia … eu eram 100% sigur ca nu`mi umbla nimeni prin chestii. Printre altele, am desenat si “casa pe care mi-o voi construi”. Pentru ca nu mai am schitele in original am sa o descriu DAR inainte de asta trebuie sa va spun ca imi place mai mult la CASA decat la BLOC.

Casa la care m-am gandit eu era imprejmuita de un zid inalt de peste 2 metri juma` cu o gradina generoasa in fata. Casa avea 1 etaj si un garaj pentru 2 masini. In centrul gradinii din fata am plasat falnic o fantana arteziana care trebuia ocolita de fiecare data atunci cand se intra cu masina (un fel de rotondă). Ce sa va spun ca atunci cand ati intrat pe proprietatea mea, in dreapta va astepta Onix, labradorul meu negru. Ce pot sa va spun din amintiri este ca in subsol am pregatit o sala de nota 10 cu tot felul de aparate de fitness. La parter, cum intrai in casa te intampina direct holul si vedeai iesirea din spate. In stanga vedeai frumos livingul generos unde mai mult ca sigur imi petreceam cel mai mult timpul. Aici gaseai un tv generos , Xbox, PlayStation 3 si niste boxe pe masura. Canapeaua generoasa astepta sa fie incalzita de prietenii mei care numa ei stiau ce faceau dar cert era ca aveau fiecare cate o bere in mana :-). In partea dreapta era falnic bucataria, urmand ca in continuarea acestora sa fie 2 camere si o baie … toate pentru oaspeti. La etaj, ma gandeam ca pe o parte sa fie doar “master bedroom” aka camera mea si a lu doamna Mortu` :-) si pe cealalta parte sa fie 2 camere pentru cei 2 prunci ai mortului, un baiat si o fetita. Sus, accesul era permis doar membrilor familiei nu si oaspetilor. De asemenea sus la etaj aveam inca o baie (de care avem atat de mult nevoie mai ales cand vine sezonul lebenitelor). In spatele casei m-am gandit sa plasez o mica piscina si sa amenajez un teren de tenis cu piciorul aka “laptenis”. Cam la asta ma gandeam eu, asa vedeam eu casa visurilor mele si al naibii sa fiu daca mi-am schimbat parerea de atunci.

Cum ai descrie tu casa visurilor tale ?

Mentionez ca VIRGULA cu acest articol voi participa la concursul organizat de BLOGATU.

p.s. din pacate caietul meu a fost folosit cu cap: pe sobă in sat. Chiar vroiam sa va arat originalele, erau tare dragute.

Facebook comments:

3 Responses

  1. logan_club says:

    casa visurilor mele se creaza din mers, acuma am o alta conceptie la cum vreau sa arate, sper ca pana in vara sa iti prezint cat e construita din ea …

  2. ama says:

    casa visurilor mele ar fi cum vad la tv…doar acolo am vazut case superbe…si pe net ma rog :D

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: