cum sunt eu si nu esti tu

Heh, cat de simpla este toata treaba. “Desi aratam la fel suntem complet diferiti”, suntem unici si asa vom fi mereu.

Ok, am observat cateva mici chichiţe pe care vreau sa ti le zic, probabil sa te ajute sa nu faci aceasi “greseala” ca mine ca sa zic asa. De fapt nu cred ca e potrivit aici cuvantul greseala, dar ce vrei de la mine la 0:22 dupa 8 ore de munca si altele de activitati multi-lateral-dezvoltate.

Chichiţele sunt mici chestii care mie nu prea mi le plac dar totusi le fac … raspuns nu am.

Nu raspund pe messenger pentru ca de multe ori pc e aprins iar Bogdi nu`i la el. Cu alte cuvinte cand ma vad cu persoana care mi-a scris sau ma suna ma ia la rost de ce nu il/o bag in seama.

Nu (prea) raspund la numere ascunse, daca vrei ceva show me who `r `u.

Ring-Ring suna telefonul, ma uit cine suna si daca nu am chef de persoana respectiva pur si simplu nu raspund. Ce-i drept se intampla foarte rar lucru asta, dar precum orarul la munca e unul in ture si lucrez azi intr-un interval orar, maine in altul nu raspund la telefon, sau chiar nu il iau cu mine si … vin si discutiile “DE CE NU RASPUNZI LA TELEFOOOOOOOOOOOOOON !”; R: pentru ca NU POOOOT !

Nu le fac voluntar, deci nu va stresati.

Ah da, imi place sa ascult muzica usoara :)))))) // Hip-hop-ul sunt rime dure, realitatea in forma ei bruta  iar muzica usoara -> rime amuzante si din popor .. parca partea dulce a marului. FOARTE TARE. CLICK AICI

Facebook comments:

2 Responses

  1. Tudor says:

    Dar tu de ce ai viata personala? Nu ai auzit ca trebuie sa socializam?

  2. Mortu says:

    mi`s dragi cuvintele, ele mi`s surorileeeeeeeeeeeeeee pam pam pam :D

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: