Cumpara-ti loc de parcare in fata blocului

Asta daca ai si unde evident. Cam asa arata “fata blocului la mine” :

Vor face parcari pe strada ? … nu cred ca e tocmai legal. Pe trotuarul dinspre mine, slabe sanse sa faca pentru ca este si mai “des circulat” decat cel de peste drum, si este si inalt ca dracu. Eu dau cu pragurile jos, nu ma pot urca nici sa vreau pe bordura din fata blocului. Ca e colturoasa de iti spargi roata e partea a doua.

Oricum, Bolojan a anuntat ca taxa pe an va fi de 90 de lei iar locul iti apartine de luni pana vineri intre orele  16 PM – 07 AM, si permanent in weekend, pana luni la 07 dimineata. Modul in care puteti obtine parcare proprie si personala este relativ simplu:

Solicitarea la primarie o face Asociatia de proprietari si NU individul(proprietarul de imobil), Bolojan a spus in sedinta ca regula va fi cea a primului venit, primului servit. Daca sunt mai multi locatari solicitanti decat locuri treaba devine simpla si anume: LICITATIE. Care plateste cel mai mult, inceputul licitatiei fiind de la 90 LEI. Inevitabil vei ajunge sa te certi cu vecinii si din pricina rezervarii unui loc de parcare de parca nu era suficient la sedintele de scara si/sau cand dai muzica mai tare sau cand “parchezi” pe “locul lui de parcare” pentru ca “el isi parcheaza masina acolo de mult”.

Sa curga altercatiile :D

sursa stirii: bihon.ro

Facebook comments:

1 Response

  1. Andreea says:

    Afaceristi astia de la voi, sa faceti licitatie :)), noi ne-am limitat la tragere la sorti pentru locurile de parcare dar n-a avut niciun rezultat :))

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: