dar nu-i nimic, sunt consolat de mic

Buna, dragi vizitatori.

Sunt constient ca nu am mai scris de ceva vreme, dar sincer sa va spun? mi-am cam pierdut interesul in a scrie. Nici vorba sa ma las (din nou, si iar din nou) de blogging, dar acum simt ca nu sunt in stare sa scot niste articole care v-ar putea trezi interesul.

Saptamana Trecuta am fost in concediu, l-am petrecut alaturi de prietenii mei, nu am fost nicaieri. Precum probabil ati observat dragi oradeni, a fost o vreme de toata jena. Pot spune ca am un har divin de a alege concediul.? Aceasta era singura perioada cand am putut-o numi CONCEDIU, pentru ca cealalta parte a concediului mi-a fost “irosita” pe studii, 2 saptamani minim s-au dus doar pe LUCRAREA MEA DE LICENTA (facut lucrare + prezentat). Nici de putinul timp liber nu m-am putut bucura la maxim. Oricum, intentia era aceea de a merge la aquapark la maghiari, dar, vremea mi-a distrus cheful.

Am inceput din nou tare in lucru, si sunt inca surprins ca Windows 95 / 98 mai e folosit. Sunt … pot spune STUPEFIAT.

De asemenea sunt putin dezamagit ca nu prea am cu cine sa vorbesc subiecte religioase, mai ales despre Teoria lui Darwin. Am apucat sa discut chiar zilele trecute cu mai multi prieteni vechi care sunt de alta religie despre Dumnezeu, faptul ca exista o divinitate, o fiinta suprema care a creat totul. Din discutia avuta, mi-am dat seama de incapabilitatea unor persoane mature de a-si sustine punctul de vedere cu argumente. Zici ca vorbeam cu niste mecanisme, tot ce mi-am dat seama este nivelul foarte ridicat de indoctrinare religioasa. Eram si mai mirat ca , desi credeau cu tarie nu stiau sa-mi argumenteze propriile credinte. Ce ziceti, aici am cu cine sa vorbesc ?

Nu e gresit sa iti sustii punctul de vedere. Este foarte usor sa fii catalogat in fel si chip de catre alte persoane. Din moment ce Verginica vine la mine in ritm de rugaciuni, eu refuzand la randul meu sa fac ceea ce face noua mea prietena Verginica automat sunt catalogat.

Nu sunt o persoana religioasa dar nu ma grabesc sa ii judec pe cei care merg la biserica, asa cum ma judeca ei pe mine ca nu ma duc.

Probabil ca in zilele ce vor urma imi va trece starea de “blogger semi-inert” si mai frig cateva posturi. Acum, vine iarna ceea ce inseamna consum urban de peste 9 litri :))

Facebook comments:

2 Responses

  1. antoniu says:

    prietene… vad eu ca prea te lllauzi cu ale tale. ai si tu un blog. mare kill …vrei sa vb despre divin? esti naspa, raspunsul e in tine adevarul e sub nasul tau. probabil esti prea racit ca sa-l mirosi. ia o boblie, citeste.. asculta oameni intelepti, harsiti, scarbiti. casca ochii si poate ….cine mai stie , intr-un tarziu te vei trezi :-)

  2. Mortu says:

    @antoniu, daca nu cunosti o persoana care detine un blog PERSONAL, facut pentru prieteni de unde poti deduce lauda ?

    errr eroare :)

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: