ING Home Bank cu o noua fata

Eu sunt fan al ING Bank, cu ei colaborez inca din primii ani ai studentiei si nu am avut nici o data probleme cu ei. Nelamuririle mi le-am clarificat la punctele de prezenta ING, unde am primit raspunsuri profesionale si remedieri prompte. Serviciul Home Bank il folosesc pentru ca lenea din mine URLA cand imi pun in gand sa merg la Multimat sa achit facturi sau sa fac tranzatii. De aia am internet acasa, si servicii bancare online, sa economisesc sudoare :)

Ceea ce am observat este faptul ca cei de la ING si-au updatat site-ul Home Bank si arata mult mai bine acum. Personal, vad schimbare in bine, si de bun augur.

Daca sunteti in cautarea unei banci, personal, va recomand cu caldura ING. Eu sunt un client multumit.

Jos stanga observati un video ajutator, veti gasi instructiuni pas-cu-pas :D Daca nu iti place noua versiune, sus de tot e link catre cea veche cu care te-ai obisnuit. SPOR !

Voi folositi internet banking ?

Care ?

Ai avut probleme cu respectivii ? … care

Facebook comments:

2 Responses

  1. Cristi says:

    Si eu ii folosesc de ceva anisori cu IB cu tot. Ma bucura schimbarea. O sa testez si eu mai tarziu, dar acum am o lene ca-n filme sa merg sa imi caut token-ul ala ca sa ma pot loga.

  2. LeNoR says:

    Ce ma deranjeaza e ca odata ce ti-ai pierdut PIN-ul cardului nu mai ai nici o sansa sa il recuperezi. Nu mai folosisem cardul cam de 1 an pana cand mi-au fost transferati via paypal niste bani pe card iar eu am uitat PIN-ul, de scos i-am scos cu buletinul la fata locului dar in rest e chiar ok serviciul oferit de ei.

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: