Inscrieri la Relatii Internationale si Studii Europene ORADEA

Eu va recomand cu caldura Facultatea de Istorie Geografie , specializarea Relatii Internationale si Studii Europene din Oradea unde sunt si eu. Dupa un an de zile sunt multumit de facultatea unde m-am inscris, profi de treaba , colegi la fel , totul e ok.

Inscrierile au loc în perioada 14 -23 iulie. Luni – vineri de la 8.00 – 16.00, sambata si duminica 9.00 – 13.00. Mai mult ca sigur veti gasi in fata Universitii din Oradea o masuta cu 2 3 studenti de la Relatii Int. care va vor ajuta. Ma ofeream si eu voluntar , dar merg la “Scoala de Vara” si nu am timp.

Testul eliminatoriu se da incepând cu data de 16 iulie , in fiecare zi de la ora 15.00.

In principiu, in ziua in care s-a inscris de la ora 15.00 da si testul.


Nu trebuie sa va fie frica de “test”. Testul este ORAL este intr-o limba de circulatie internationala , engleza parca. FLOARE LA URECHE , nu va faceti griji.

ACTE NECESARE INSCRIERII

-dosar plic;
– diploma de bacalaureat sau diploma echivalenta cu aceasta, in original sau copie legalizata;
– foaia matricola de la liceu, in original;
– certificat de nastere, xerocopie;
– trei fotografii tip buletin de identitate;
– chitanta achitare taxa admitere;
– adeverinta medicala tip MS 18-1-1, eliberata de cabinetele medicale scolare, dispensarul teritorial sau de intreprindere – dupa caz – de care apartin candidatii, vizata de medicul universitatii (din care sa rezulte ca sunt apti pentru domeniile/specializarile la care candideaza).
Candidatii cu afectiuni cronice vor prezenta adeverinte medicale vizate de comisiile medicale

Despre taxa inca nu stiu exact , o sa va spun cand stiu sigur.

Luni va astept eu cu Demian in fata fac. Veniti la noi cereti info etc etc MAI ales Studente :X

Facebook comments:

8 Responses

 1. dora says:

  Ooooooo sufle-ne vantu` da amabili sunteti! Tu si Demian… oioioi! :-> Mna bine… Da`… despre faculta de istorie-geografie nimic? Numa despre specializarea voastra stiti sa-mi ziceti?… Oricum… meet you there, vacilor! ;)) :P

 2. Ina says:

  Mah voi mintzitzi poporu cu televizoru :))

 3. Mortu says:

  Nu ma intereseaza doar unde sunt eu :)) EU vorbesc din experienta de 1 an. Nu la vrajeala

 4. Anonymous says:

  parca alta era parerea ta? chiar cu caldura le-o recomanzi?

 5. l00ky says:

  mortuleee hai lasa vrajeala:))…stim ca nuti plce…da primesti comision` pt chestia asta :))

 6. ioana says:

  :)Multumesc pt informatii…sper ca sunt corecte!!!!

 7. Florin says:

  Adevarul este ca Facultatea de Istorie-Geografie din Oradea si sectia de Relatii Internationale se confrunta de la an la an cu probleme legate de lipsa de studenti. Astfel de reclame desantate sunt expresia acestui fapt. Studentii nu reprezinta mai nimic pentru “profii de treaba” slab pregatiti, fara cunostinte de limbi straine (pe care le pretind insa candidatilor folosindu-se de cei cativa angajati care au absolvit Filologie). Ei sunt dornici sa isi mai perpetueze locul “caldut” pe care il detin ei si progeniturile lor iar pentru aceasta taxele platite de noii candidati sunt vitale. Ca doar banul vorbeste, si la inscriere si dupa aceea. Cursurile sunt anoste si depasite iar cartile de specialitate nu exista, la fel ca si o biblioteca corespunzatoare. Adaugati niste secretare care vorbesc cu studentii de parca ar fi taraturi din alta lume si veti avea un tablou intreg.
  Eu nu zic sa nu va inscreti, faceti-o, dar ganditi-va ca, lasand la o parte faptul ca veti fi someri cu diploma peste 4 ani, aveti de “tras” in acesti ani la “caruta” in care s-au catarat semidocti cu pretentii de universitari, carora voi le veti plati salariile. Ca sa fie credibili si-au inscris intre cei care va predau cursuri profesori din strainatate pe care nu ii veti vedea insa la fata niciodata. Asa incearca ei sa isi dea o spoiala de credibilitate, doar-doar se mai gasesc naivi gata sa ii creada.
  Daca nu credeti cele afirmate mai sus, mergeti, platiti taxele si inscrieti-va!

 8. Sergiu says:

  Nu ai nici un viitor cu aceasta ffacultate!Eu am absolvit-o si acum lucrez ca sofer…Orientati-va catre o facultate unde puteti iesi maca profesori!

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: