Laszlo Tokes indeamna la iesiri in strada pentru autonomie

Nu cred ca e normal europarlamentarul Laszlo Tokes care a afirmat in cadrul Universitatii de vara “Tusvanyos” ca “Secuimea trebuie sa iasa in strada pentru a cere autonomia“.

Pentru ca site-ul camerei deputatilor nu merge ma vad nevoit sa prezint sursa dreptonline.ro pentru primul articol din constitutie subpunctul 1:  Romania este stat national, suveran si independent, unitar si indivizibil. Se pare ca domnul Tokes nu cunoaste constitutia. Chiar ieri am vazut un dialog interesant la care a participat si C.V. Tudor, tin minte ca a spus ceva de genul: “Domnilor, daca nu va convine in Romania, puteti sa plecati unde vrei. nu va tine nimeni cu forta”. Tin sa remarc replica lui Emil Boc, care mi se pare absolut geniala : Romania are o Constitutie care se respecta, nu se discuta.

sursa foto+stire: apropo.ro

Facebook comments:

5 Responses

 1. Dani says:

  Astea sunt balarii. Pot face orice Tokes si Bela ca masa nu va asculta de ei. Au mai fost petitii de genul nereusite.

  Plus ca noi “romanii” suntem de vina ca reusim de fiecare data sa cadem in cursa lor. Astea sunt mai mult niste diversiuni.

 2. laslo tokes says:

  Afara ,afara cu unguri din tara.
  fvtvte n gura tokes cu natia ta de maghiari inputiti, in mijlocul Romaniei, tinut secuiesc.
  mvie la toti unguri, tokes sper so frece pe mata toata minoritatea de romi din romania ca si asa sunt mai multi ca voi ungurii imputiti

 3. littl3l0rd says:

  @laslo tokes: Daca ar fi sa imi pun mintea cu tine
  nu ai avea sanse, dar: “nu meriti, esti doar un copil prost”.

 4. Pentru COPILASII VERZI says:

  Parerea mea e ca acest subiect despre un nustiu ce bozgor pe nume de tokes pastorika este un caz care trebuie tratat ca atare de autoritatile care dorm si se pupa reciproc in CURtea interioara, facandu-ne de ras in fata mai marilor din UE, personal pe mine ma doare in cot de aceasta faptura NECOAPTA deoarece se pare ca-i ,,verde” la culoare si la creier, drept urmare pe COPII nu-i bagi in seama, sau mai bine zis le dai cate una dupa ceafa sii trimiti la culcare cand vorbesc prostii, insa needucatul asta se pare ca o tine langa si nu se gaseste nimeni din natia asta portocalie sa-i dea o corectie, asadar tratati subiectul ca atare, nebagand inseama toti copii strazii si lasatii sa mai cerseasca…ca de primit …NU VOR PRIMI IN VECI!

 5. adrian says:

  bai bozghiorilor! ia carati-va voi in bozghioria aia a voastra!ne-am saturat de voi si de mirosul vostru imputit de gulas!o sa vina vremea sa va punem sa-l pupati in cur de trei ori pe zi pe AVRAM IANCU, asa mort cum e acuma!

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: