Maggi Fidelicios gust de pui picant

De ceva timp am prins gustul supelor la plic. Am prins gustul pentru că până nu demult am mâncat doar supă de casă şi precum gustul de acum e mai diferit e …. bun. Desigur, părerile sunt împărţite cu privire la supele la plic şi vreau să subliniez că nici eu nu am o părere tocmai bună. De încercat am încercat mai multe şi sincer îmi place de la Knorr supă de pui cu fidea. La preparare mai bag separat cub de pui maggi + delicat + sare + tăiţei de casă pentru că fac 2L de supă.

Trecând peste asta, am mers pe recomandarea lui Chiţ (a good friend) şi mi-am cumpărat din Carrefour Lotus Maggi Fidelicios gust de pui picant. Mi-au crescut ochii când am băgat de seamă că sunt picaterii la plic.

Arată aşa:

Rezultatul fiind:

Maggi Fidelicios gust de pui picant (3)

Din păcate a fost o dezamăgire totală şi voi explica de ce:

  1. Ca şi mod de preparare îţi spune că e nevoie de 350ml de apă. Trebuie pe dracu … la cum se înfoaie tăiţeii ai nevoie lejer de 500ml;
  2. Tocmai din cauză că s-au înforiat ca dracu am avut senzaţia că mânc felu 2, nu supă;
  3. E foarte unsă deşi am amestecat bine, asta simţiţi pe final când daţi şi de ceva zeamă mai multă;
  4. M-am săturat după ce am băgat 1 singur plic de nu mi-a mai trebuit să mânc nimic altceva. În mod normal e de bine dar în timp ce aşteptam să fie gata supa minue mi-am făcut 3 sandvich-uri şi a durat ceva până să îmi vină pofta să le mănânc.
  5. Picant pe dracu că nu-i deloc picant!

Acestea fiind spuse, NU recomand Maggi Fidelicios gust de pui picant.

Facebook comments:

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.