Nu strica sa stii ~ 23.04.2011

– Yahoo! pierde teren in fata Google. Profitul companiei a scazut in primul trimestru cu aproape 30% [articol sursa] // Eu sunt fan Google, deci am zambit cand am citit stirea. Ca si o comparatie a primului trimestru al acestui an : Yahoo are un profit net de 223 de miliade $, in scadere cu 28% fata anul trecut, aceasi perioada iar veniturile nete de 1.06 miliarde $ sunt si ele in scadere cu 6% fata de aceasi perioada a anului trecut. Google are un profit net de peste 6.5 miliarde $, in crestere cu 29 de procente fata de anul trecut, aceasi perioada potrivit Financial Times. La modul general Google e prima companie de IT din lume dupa cifra de afaceri inregistrata in 2010 (14,1 miliarde $) iar Yahoo a 2-a cu 4.4 miliarde $.

– Un dolar pentru fiecare zi de casnicie. Povestea unui cuplu din SUA [articol sursa] // 150 de teancuri de 1 dolari a fost cadoul la aniversarea a 49 de ani de casnicie pe care l-a primit Janettei Schumacher din Carolina de Nord de la sotul ei, Arhur. In total, Arhur a adunat acolo 17.885 $, insa a marturisit in gluma “Am uitat anii bisecti, asa ca iti sunt dator”. Gestul asta e unul foarte tare si ma pune pe ganduri … nu strica sa pui putin deoparte, aici aveti exemplu concret.

– Cat costa sa violezi o capra in Antigua ??? -> 240 de euro [articol sursa] // Atat a platit un deviat sexual proprietarilor caprei violate. Totul s-a petrecut in Antigua, si dupa ce o violat capra -> in aceasi seara a si murit (capra …). O capra costa 140 de euro, restul pana la 240 probabil sunt cheltuieli de judecata. Daca perversu` nu achita in 3 luni, il paste 3 ani la inchisoare.

– La 10 ani, un baiat si-a castigat dreptul in justitie sa devina fata [articol sursa] // Asta da ciudatenie. Conform parintilor, Jamie, a inceput sa fie tratat ca o fata de undeva din 2008 iar in ultimii 2 ani “fata prinsa in trup de baiat” a trait ca o fetita: imbracand haine muieresti, ba chiar mergea la toaleta fetelor la scoala. Dupa analiza dosarului magistratii au dat unda verde. Cred ca a contribuit si faptul ca Jamie a spus ca se sinucide daca nu e supus operatiei chirurgicale. Made in Australia …

Facebook comments:

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.