Personajul preferat de pe micile ecrane pe 2010 este ….

Cred ca aveti un prezentator, un actor, o actrita preferata care va place sa o vedeti la tv si nu numai, care e ?

Daca ar fi sa aleg, personajul preferat ar fi Bear Grylls din simplu motiv ca imi place emisiunea lui “Tehnici esentiale de supravietuire” , nu cred ca mi-a scapat un episod pana acum si este si educativa.

Mai ales daca chiar iti place sa mergi in excursii, sunt multe lucruri utile care le poti invata de la Bear. Evident nu am cum sa uit cand a facut un episod in Romania, s-a pus in ipostaza unui turist ratacit in padure si a mancat din excremente de urs, acesta din urma avand o digestie mai “ne-lucratoare” :>

Facebook comments:

4 Responses

 1. RandomHero says:

  Ii urasc pe oamenii care il critica pentru faptul ca doarme la hotel sau stiu eu ce: ei nu inteleg faptul ca emisiunea are rol pur informativ / orientativ si ca asta implica lucrurile pe care le face “in spatele camerelor.” Parca au si un disclaimer la inceputul emisiunii, nu sunt sigur.

  Daca ar fi sa il aleg pe preferatul meu, el e tot in aceeasi categorie, a supravietuitorilor si este Les Stroud. Intotdeauna am adorat emisiunea pentru ca omul asta sta singur cuc in diverse locatii si e nevoit nu doar sa supravietuiasca ci si sa care si sa monteze echipamentul de filmat.

 2. logan_club says:

  imi plac si mie emisiunile informative in legatura cu supravetuirea,ca si iubitor de munte am invatat cei drept unele lucruri de la Bear, respect si pt cei ca si Les Stroud, desi am vazut putine emisiuni cu el;el iti arata adevarata fata a supravetuiri si inclusiv poti sa vezi “la cald” spiritul lui in momentele de dificultate in care se afla.
  dar personajele mele preferata de pe discovery sunt cei de la TopGear UK

 3. Cehy says:

  Emisiunea noua, numita “Tehnici de supravietuire urbana”, e mult mai tare.In general, toate emisiunile de pe Discovery sunt bune de urmarit.

 4. anton says:

  si mie imi place bear, dar nu cred ca tehnici esentiale de supravietuire urbana este mai fain decat celalalt

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: