Poze anti-tutun

Pozele puse de o persoana pe care o urmaresc pe Google Buzz m-au uimit intr-un mod placut. Sunt foarte la obiect, asa cum imi plac mie. Privind din perspectiva nefumatorului, imi dau jos palaria din cap si fac o plecaciune la pozele astea. Sunt NEFUMATOR, nu doresc sa ma afirm in fata nimanui INSAAAAAAAAA fumez pasiv. NU CRED ca exista persoana (sociabila, care sa iasa din casa) care nu fumeaza pasiv in Orasu` asta. Exista foarte putine localuri in Oradea unde fumatul este interzis. Personal mi se pare de prost gust si de o needucare iesita din comun sa fumezi in timp ce persoana cu care esti la masa mananca. Separeurile exista, dar nu prea isi servesc rostul, pot da si exemple unde desi practic chiar sunt ziduri intre cele doua clase, tot simt fum de tigara.

Urasc tigara, dar ii “iubesc” pe fumatori :))

Hai sa ne uitam peste niste poze:

Ideea de baza este ca nu reusesc sa gasesc un singur lucru bun care sa-l atribui fumatului, doar lucruri negative pe care, cu siguranta, le stie orice fumator si nu merita mentionate.

Ah da, o faza tare care i-am spus-o unei tipe undeva prin liceu: “Nu mersi, daca vreau senzatii din astea ma duc sa ma sarut cu furnalul de la Cetul 2, si ala pufaie la fel ca tine” :))

sursa pozelor e de pe Google Buzz`ul lui Annia Lhance

Facebook comments:

1 Response

  1. slowmotion says:

    sunt faine pozele …da restu nu ma incanta cu nimik,uite fumez de 9 ani cred ceva de genu, probleme de sanatate nu am …maxim o raceala pe an ..in rest alta boala nam,conditie fizica am ..nu ca la inceput cand eram tanar si fugeam de rupeam campii dar de la vreun 99% am scaut la 90% si in rest e viciul meu nr1:)) fara viciu o sa fiu un robot…

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: