S-a lansat Ubuntu 10.04!

Inainte de toate, trebuie sa stim despre ce vorbim. Ce este Ubuntu ?

Ubuntu este un sistem de operare realizat de o echipă globala de experți. Contine toate aplicatiile de care aveti nevoie: un navigator de Internet, o suita de birou, aplicatii media, mesagerie instant si multe altele. Este bazat pe Linux, si nu se percepe nici o taxa atat pentru sistemul de operare in sine, cat si pentru programele lui, pe scurt OPEN-SOURCE. Oricine poate modifica, adapta aplicatiile pe care le detin dupa bunul plac.

Ubuntu este o alternativa libera pentru Windows si Office.

Sloganul : Linux for Human Beings

mai multe despre Ubuntu, CLICK AICI

S-a lansat Ubuntu 10.04 !!

Update-ul s-a facut in aproximativ 30 de minute, evident depinde de conexiunea fiecaruia de internet :

Noua versiune vine cu o serie de noutati, primul pe care il observi este loginscreenul care este total schimbat, la fel si tema default care de asemeni este schimbata. Oricum, precum vi-am spus totul este custom-izabil, deci il poti face cum vrei tu. Se poate observadiferente vizibile intre poza de sus si poza de jos. Ceea ce mie mi se pare foarte tare, este faptul ca in Bara de titlu, butoanele clasice de MINIMALIZARE, MAXIMIZARE si INCHIDERE nu se mai afla ca la majoritatea sistemelor de operare in dreapta, ci se afla in stanga !

Daca v-ati saturat de monotonia Windows, Ubuntu este doar O ALTERNATIVA.Ca sa iti instalezi Ubuntu, trebuie sa ai MINIM 256 MB memorie RAM.

Nu doresc sa va spun mai multe de atat, daca sunteti interesati va puteti documenta singuri de pe ubuntu.ro

Descarca noua versiune

[box type=”info”]Motivul pentru care fac aceste articole il gasiti prin click aici.[/box]

Facebook comments:

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.