scurte de 20.09.2011

De obicei aici prezint anumite stiri, ei bine … acum ca am inceput sa scriu articolul trebuie sa mentionez nu am citit nici o stire deci ma mai gandesc daca o sa le pun in articol.

Acum vreau sa vorbesc despre:

1. De ce isi pun soferii de tir numele pe parbriz !? , Personal nu reusesc sa inteleg nici sa stau intr-un picior. Ce relevanta are cum se numeste persoana care conduce un TIR ?! Nu vreau sa-mi imaginez urmatorul trend: TOATA LUMEA sa isi puna numele real sau porecla (dupa caz) pe parbirz.

2. Am primit notificare pe mail de la Vplay ca am de urmarit Episodul 1 si 2 din aproape uitatul serial How I Met Your Mother ! Le puteti urmari clickuinde pe urmatoarele: Sezonul 7 Episodul 1 si Sezonul 7 Episodul 2 !

3. Am o placere nebuna de a ma uita incontinuu la Dr. House ! Sunt la Episodul 6 si parca nu vreau nici sa dorm ci sa ma uit la el. Cred ca incet incet va ajunge #1 in preferintele mele cand vine vorba de seriale pe net! Dupa doar 6 episoade, MORTU RECOMANDA Dr House !!! Din experienta mea cu serialele/anime-urile etc. etc. tot timpul am avut impresia ca primele episoade sunt CRAP pe fata, dar nu si la Dr House.

4. Tot din ciclul (probabil nu ala la care te gandesti acuma) “Like a boss” prezint dovezi fizice ale spuselor mele de atunci cu mici imbunatatiri. Ce-i drept am OMIS sa pun si Lotto Monsters pe acolo din nu stiu ce motiv :))

si deci, cam asa ma uit eu la Dr House (cu sucul langa pat evident … pe ala nu l-am mai tras in chip ca e timid)

Aici e varianta normala:

Si aici e varianta “LIGHT” si aici cu siguranta veti sti la ce ma refer :))

Ce pot sa zic …. Haters gonna hate :))

Facebook comments:

3 Responses

 1. ana says:

  Varianta light? :)) asta a fost buna :))
  ma asteptam sa fie fara ciocolata macar :))

 2. luci says:

  Soferii de tir vorbesc intre ei. Numele e acolo pentru ca e mai simplu de abordat omu dupa nume decat dupa nr. de inmatriculare ;)

 3. Mortu says:

  Mai, se justifica asta :)
  Cred ca pana acuma pe frecventa aia cand intrai : Ma ala cu ceconi in spate is radare pe dealu Orgasmului ? :))

Comentezi !?