scurte de 24 august 2011

  1. In data de 21.08.2011 a aparut pe canalul oficial de youtube al celor de la studio66 videoclipul Kamelia – Come again, pe care vi-l recomand. E clip de vara, e clip de “gasca”, e colorat, are beat si versuri faine.
  2. In octombrie Google va lansa un alt telefon Nexus – Prime pe nume si va veni in PREMIERA ABSOLUTA cu ANDROID 4.0 Ice Cream Sandwich. Frumos ce pot sa spun, inca pe Kies nu a aparut nici 2.3 Gingerbread :)
  3. Videoclip nou Sisu – Caractere (feat Bibanu mixXL & Zmili). La Blogatu` am vazut prima oara stirea. Imi place enorm de mult piesa. Clipul e ca unul de cartier, cu prieteni … respect. RECOMAND aceasta piesa, in principal pentru VERSURI. Si da, totul se invarte in jurul CARACTERULUI. Daca pe ala nu`l ai esti un ratat.
  4. Un medic din Brazilia si-a pus ca si o “prima linie de aparare” ace infectate cu HIV pe gard ca sa nu intre nimeni in curtea lui.
  5. Eminem revine intr-o colaborare cu Bruno Mars. Proiectul Bad Meets Evil al lui Eminem impreuna cu Bruno Mars a scos piesa Lighters; piesa pe care va invit sa o urmariti. Eminem face piesa -> se stie ca is fan EMINEM de cand ma jucam cu puta-n praf. Piesa e OK!httpv://www.youtube.com/watch?v=YWt4wmZ_EMI&feature=player_embedded

Facebook comments:

You may also like...

1 Response

  1. LeNoR says:

    Ascult piesa aia de la Eminem cu Bruno de ceva timp, cam de prin 2-3 iunie. E un featuring reusit intre Eminem, Bruno si Royce Da 5’9
    Cum ascult tot ce inseamna Eminem din 2000 si de asemenea ascult si Bruno Mars de cand a aparut pentru ca are niste piese foarte, foarte bune, so a fost o incantare cand am auzit piesa prima data :)

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: