str. Leonardo da Vinci – lucrare Selina la conducta de apa

De ceva timp la mine pe strada (Leonardo da Vinci) e un șantier în lucru. După ce a fost mare zarvă cu “parcarea mare” când au intubat pârâul Adona, au început să facă parcări și pe str. Leonardo da Vinci. În timp ce lucrau la parcare, din capătul străzii (dinspre Mc Donald`s) au început să spargă iarăși strada pe partea stângă de mers (dacă vii pe stradă în jos dinspre McDonald`s). Acum au ajuns cu spargerile în partea astalaltă de stradă (capătul dinspre Cantemir), dar deși au trecut de parcare, nisipul și tot ce se poate l-au lăsat în parcare. Vă spun de pe acum că NU avem locuri suficiente de parcare și am aprecia dacă ar veni cineva de la Selina (firma care observ că se ocupă de lucrarea asta) să ia nisipul din parcare.

Nu se face așa …

Întelegem multe, printre care amintesc: gălăgia, mizeria, praful … chiar și înjurăturile care par a fi semne de punctuație uneori. DAR fiind locuri limitate de parcare pe aici, nu ne permitem luxul să ținem locurile alea ocupate cu materiale de construcții.

Poză:

Lucrare Selina - Leonardo da vinci Oradea

 

Era să uit … partea asta de stradă are deja apă caldă muahahaha >:) // Oricum vreau sa mulțumesc cetățenilor îngrijorați din alte cartiere care ne puneau la dispoziție ciupă respectiv vană sa ne spălăm. Aici fac referire la comentariile articolul ACESTA de pe bihon.

Facebook comments:

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.