Ticket la STEAM

Dacă ai probleme de orice natură în ceea ce priveşte STEAM-ul, ai posibilitatea să notezi un ticket către STEAM. Dacă nu ai cont, îţi faci.

Din păcate, promptitudinea lasă de dorit. Timpul de răspuns este de minim 48. Spun asta fiindcă am deschis un ticket în data de 12, am primit răspuns în data de 13; am oferit răspuns la câteva minute după ce au scris ei ca apoi să primesc din nou răspuns în data de 14.

Din categoria “numai mie mi se poate întâmpla” vă povestesc ultima păţanie cu STEAM-ul:

Trezit cu faţa la cearşaf în dimineaţa lui 12 aprilie 2016 am zis să îmi fac curat prin telefon şi să şterg aplicaţiile pe care nu le folosesc. Printre acele aplicaţii a fost şi STEAM. Având activă securitatea contului prin Steam Mobile Authenticator, practic nu mai puteam intra în cont. La fiecare logare îmi cerea cont din aplicaţie, aplicaţie care nu mai era instalată. Ei bine, am zis să fac ceva pentru rezolvarea problemei aşa că am accesat secţiunea destinată deştepţilor care şi-au şters aplicaţia.

  1. Mi-au cerut codul de “Recovery” care va să zică mi l-au dat când am activat Mobile Authenticator-ul -> pas că nu mi-l notasem
  2. Mi-au cerut unul din codurile de rezervă -> pas că nu mi le notasem
  3. Mi-au cerut să îmi vină un cod prin SMS -> pas că mi-am schimbat numărul de telefon la începutul anului şi nu am actualizat informaţiile şi în contul meu de steam.

Evident că singura posibilitate de a-mi recupera contul a fost aceea de a nota un ticket. L-am notat şi mi s-a rezolvat situaţia în 3 zile. Am oferit mai multe informaţii despre cont pe care doar eu le ştiam şi mi-au dezactivat Mobile Authenticator. Am revenit la primirea de cod pe mail.

Steam mobile authenticator

Treaba şi mai faină e că băieţii m-au ajutat să îmi scot de pe cont vechiul număr dar nu pot adăuga noul număr. Nu primesc sms de confirmare :)

Voi încerca în câteva zile din nou. Probabil am ceva “ban”.

</end>

Facebook comments:

4 Responses

  1. Joie Negru says:

    Ce ti-ai facut-o singur! :))

  2. Fanica says:

    Acum se misca cat de cat, dar cand ma jucam eu pe Steam aveam mari probleme cu conectarea si alte probleme. Asteptam mult si bine sa primesc un raspuns sau o solutionare pentru o problema.

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: