Bancomat Banca Transilvania Oradea

Un titlu mai creativ nu mi-a puiat mintea.

Bănuiesc că sunt o grămadă în Oradea … nu sunt clientul lor, dar un anume bancomat mi-a atras privirea.

E vorba de cel situat pe Bulevardul Magheru, aproape față în față cu Magazinul Crișul. În fond, e chiar pe partea opusă, după stația de autobuz.

Cred că un loc mai sinistru nu putea găsi. Arată MIZERABIL și nu mi-aș scoate banii de la el nici dacă ar fi comision 0 la retragere (dacă eu vin cu un card al altei bănci). Când mă uit la el mă gândesc că fie deschide cineva ușa aia și îmi dă în cap, fine vine cineva din tufe și … îmi dă în cap.

Dacă s-ar întâmpla așa (puțin probabil că m-aș activa ca Hulk) cred că beneficiarii ar fi McNeil, că sunt fix după colț :))) — pt necunoscători McNeil = Cel mai bun Gyros din oraș, din punctul meu de vedere.

Bancomat BT Oradea

Facebook comments:

You may also like...

2 Responses

  1. Ovidiu says:

    Intr-o noapte chiar a trebuit sa retrag de acolo :) Noroc ca aveam un servetel la mine, ca altfel sincer nu aveam curaj sa pun mana pe butoane…. SI stii care e ironia? E acolo de ani si ani si ani de zile, si in zilele de pensie/salarii chiar se formeaza coada

    • netics says:

      Toate bancomatele bancii Transilvania sunt infecte. Eu am ramas socat de jegul de pe butoanele bancomatului de pe pietonala. INFECT MAXIM, si rasare chiar din banca.

Comentezi !?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: